Kuva: AOP

Ozzy Osbourne ilmoittaa muuttavansa takaisin kotimaahansa - "En halua kuolla Yhdysvalloissa"

29.08.2022 16:15 - Riia Frost

Ozzy Osbourne ja Sharon Osbourne aikovat palata kotimaahansa asuttuaan yli kaksi vuosikymmentä Yhdysvalloissa.

Muusikko Ozzy Osbourne, 73, ja hänen vaimonsa ja managerinsa Sharon Osbourne, 69, ovat saaneet tarpeekseen Yhdysvaltojen huolestuttavasta tilanteesta. Aviopari onkin päättänyt muuttaa takaisin Isoon-Britanniaan yli kahden vuosikymmenen Yhdysvalloissa asumisen jälkeen. Laulaja kertoo The Observer -julkaisun haastattelussa, että muuttamisen ensisijaisena syynä on aseväkivallan nousu Yhdysvalloissa.

- Kaikki siellä on v*tun naurettavaa. Olen kyllästynyt siihen, että ihmisiä kuolee päivittäin. Luoja tietää, miten montaa ihmistä on ammuttu kouluissa ja sitten oli myös se joukkoammunta Vegasin konsertissa. Se on v*tun hullua, Osbourne toteaa.

- En halua kuolla Yhdysvalloissa. En halua, että minut haudataan v*tun Forest Lawn -yhtiön ylläpitämälle hautausmaalle. Olen englantilainen ja haluan palata kotimaahani. Mutta sanonpahan vain, että jos vaimoni sanoisi, että meidän täytyisi muuttaa Timbuktuun, lähtisin. Mutta ei, minun on vain aika palata kotiin, Osbourne lisää.

Osbournin kartano Hancock Parkissa on tällä hetkellä myynissä yli 18 miljoonalla dollarilla. Osbourneilla on suunnitteilla muuttaa takaisin heidän kartanoonsa, joka sijaitsee Buckinghamshiressä. Kyseiseen kartanoon rakennetaan tällä hetkellä äänitysstudiota.

Osbournella todettiin Parkinsonin tauti vuonna 2019. Parkinsonin tauti on hitaasti etenevä liikehäiriösairaus, jonka oireina ovat muun muassa vapina, liikkumisen hidastuminen ja lihasjäykkyys. Osbourne kuitenkin lupaa, että hänen fyysisestä voinnistaan huolimatta laulajan 11. sooloalbumi Patient Number 9 on tulossa 9. syyskuuta.

- Annan kaikkeni seuraavaa kiertuetta varten. Ette ole vielä nähneet Ozzy Osbournen loppua, lupaan sen. Jos minun täytyy mennä lavalle ja kuolla ensimmäisen kappaleen aikana, palaan silti takaisi seuraavana päivänä, Osbourne sanoo. 

Ozzy Osbourne ja Sharon Osbourne aikovat palata takaisin kotimaahansa Isoon-Britanniaan. (kuva: AOP)

Lue myös: Ozzy Osbourne kertoo terveydentilastaan - uusi levy julki syyskuussa

Lue myös: Ozzy ja Sharon Osbourne juhlistivat 40-vuotishääpäivää - rokkari jakoi kuvan hääpäivältä, katso

Lähteet: Variety

Kilpailut

Uusimmat