Kuva: AOP

Gwyneth Paltrow täytti 50 vuotta - esiintyy syntymäpäiväpotreteissa kultaisessa vartalomaalissa

28.09.2022 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijän syntymäpäiväkuvat leikittelevät 07 ja kultasormi -elokuvan teemalla.

Pitkän uran näyttelijänä tehnyt Gwyneth Paltrow juhlisti 50-vuotispäiväänsä 27. syyskuuta. Merkkipäivänsä kunniaksi näyttelijä julkaisi itsestään valokuvaaja Andrew Yeen kuvaamia valokuvia, jotka ovat saaneet inspiraationsa 007 ja Kultasormi -elokuvasta.

Kuvissa näyttelijä esiintyy kultaisessa vartalomaalissa.

- Minusta tuntuu hyvältä täyttää 50 vuotta, tässä on nyt kyse kokemani energian ja hyvien tunteiden ilmaisemisesta, Paltrow toteaa.

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Paltrow on aloittanut näyttelijänuransa jo 80-luvun lopulla, jolloin hän teki ensimmäisen roolinsa elokuvassa High. Tämän jälkeen näyttelijä on nähty lukuisissa rooleissa niin elokuvissa kuin sarjoissa.

Hänet on palkittu vuonna 1999 parhaan naispääosan Oscar-palkinnolla elokuvasta Rakastunut Shakespeare. Näyttelijä on palkittu myös vuonna 2011 parhaan vierailevan näyttelijän Emmy-palkinnolla musikaalisarjasta Glee.

Mikäli kuvat eivät näy, voit katsoa ne tästä.

Paltrow on tehnyt uraa myös kameran toisella puolen. Hän on toiminut urallaan tuottajana useissa televisiotuotannoissa. Hän on myös ohjannut vuonna 2005 ilmestyneen lyhytelokuvan Dealbreaker.

Näyttelijällä on kaksi lasta yhdessä entisen puolisonsa, laulaja Chris Martinin, 45, kanssa. Vuonna 2018 näyttelijä meni naimisiin Glee-sarjan tuottajana tunnetun Brad Falchukin kanssa.

Lue myös: Gwyneth Paltrow jakoi muistoja kuluneesta kesästä - mukana yhteiskuva jälkikasvun kanssa

Lue myös: Gwyneth Paltrow'n härski vitsi sai Hailey Bieberin hämmentymään

Lue myös: 25 vuotta väliä, silti yhtä toimiva - Gwyneth Paltrow kopioi ikonisen asunsa ja teki sen tyylillä

Lähde: E! News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat