Kuva: AOP

Khloé Kardashian paljastaa - kieltäytyi ex-miehensä kosinnasta

30.09.2022 13:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- Tietenkin Tristanille se teki kipeää, mutta minusta asioista on puhuttava suoraan enkä halua antaa valheellisia signaaleja, Khloé muun muassa kertoo.

Sisältää juonipaljastuksia The Kardashians -sarjasta. 

The Kardashians -sarjan uudessa jaksossa nähdään yllättävä hetki. Khloé Kardashian, 38, nimittäin paljastaa, että oli kieltäytynyt ex-miehensä Tristan Thompsonin, 31, kosinnasta.

- Sanoin hänelle, että minun täytyy ensin varmistua suhteen tilasta. Haluan olla ylpeä, jos menen kihloihin ja en ollut tuon asian kanssa sujut. En olisi voinut ylpeydellä kertoa siitä perheelleni, Khloé kertoo sarjassa siskolleen Kim Kardashianille

- Tietenkin Tristanille se teki kipeää, mutta minusta asioista on puhuttava suoraan enkä halua antaa valheellisia signaaleja, Khloé jatkaa.

Kosinta oli tapahtunut joulukuussa 2020 ja Khloé ja Tristan erosivat kesällä 2021. 

- Tristan oli pohtinut, että kosii sinua ystävänpäivänä ja kun kysyin lopulta, että oliko hän kosinut, hän vastasi, että kuukausia sitten, Kim kertoo siskolleen. Muu perhe ei asiasta tiennyt.

Thompsonin ja Khloé Kardashianin suhde on ollut myrskyisä vuosien mittaan erityisesti Thompsonin syrjähyppyjen vuoksi. Vuonna 2016 alkanut suhde päättyi helmikuussa 2019. Pariskunta palasi kuitenkin takaisin yhteen elokuussa 2020, mutta uudelleen alkanut suhde päättyi jälleen heinäkuussa 2021.

Uutisoimme viime joulukuun alussa, että Thompson on saanut lapsen. Näin väitti Maralee Nichols, joka vaati oikeusteitse Thompsonilta elatusmaksuja. Thompson ja Nichols harrastivat seksiä Thompsonin 30-vuotisjuhlissa keväällä 2021. Tuolloin Khloé ja Thompson olivat vielä yhdessä.

Lue myös: Khloé Kardashian sai vastikään toisen lapsensa - kertoo nyt kuulumisiaan

Lue myös: Michele Morrone vastaa suhdehuhuihin hänen ja Khloé Kardashianin välillä

Lue myös: Khloé Kardashian sai vastikään toisen lapsensa - kertoo nyt kuulumisiaan

Lue myös: Kylie Jenner tuomitsee Khloé Kardashianin eksän suosikkisarjassa - "Niin v*tun väärin"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat