Kuva: YouTube / Netflix

Alle 18-vuotiailta kielletty Netflix-sarja niittää menestystä - valtava määrä katseluja

06.10.2022 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story kertoo sarjamurhaaja Jeffrey Dahmerista, joka murhasi 17 teinipoikaa ja nuorta miestä vuosina 1978–1991

Viime kuussa Netflixissä julkaistiin sarjamurhaaja Jeffrey Dahmerista kertova Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story -sarja, joka on tällä hetkellä palvelun katsotuin ohjelma. 

Netflix tiedottaa, että sarja on kerännyt valtavan määrän katselutunteja. Tähän mennessä sarjaa on kulutettu noin 500 miljoonaa tuntia ja sitä on katsottu yli 56 miljoonassa kotitaloudessa. Samalla se on noussut toiseksi katsotuimmaksi englanninkieliseksi sarjaksi ensimmäisen 12:n päivän aikana. Ainoastaan jättisuosittu Stranger Things on tehnyt paremman tuloksen julkaisunsa jälkeen. 

Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story kertoo sarjamurhaaja Jeffrey Dahmerista, joka murhasi 17 teinipoikaa ja nuorta miestä vuosina 1978-1991. Kannibalismia ja nekrofiliaa sisältävä sarja on kielletty alle 18-vuotiailta. 

Sarja on joutunut kritiikin kohteeksi myös erään Dahmerin tosielämän uhrin perheenjäsenten taholta. Dahmerin surmaaman Errol Lindseyn sisko ja veli ovat kritisoineet sarjaa julkisuudessa siitä, että se nostaa vanhat traumat pintaan ja rahastaa uhrien kärsimyksellä.

Näet sarjan trailerin alta tai tästä. 

Lue myös: Uudesta Netflixin K18-sarjasta poistettiin HLBTQ-merkintä somekritiikin jälkeen

Lue myös: Jeffrey Dahmer -sarjan kulisseista huolestuttava kertomus - musta työntekijä järkyttyi kohtelustaan

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat