Kuva: Riia Frost

Johnny Deppin ja Jeff Beckin yleisössä tuttuja kasvoja - näyttelijän asianajajat nauttivat illasta

07.10.2022 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Camille Vasquez ja Benjamin Chew, jotka toimivat Deppin puolella keväällä Amber Heard -oikeudenkäynnissä, nauttivat keikkaillasta VIP-passit kauloillaan.

Johnny Depp, 59, on kiertänyt tänä vuonna maailmaa, kun hän on esiintynyt kitaristilegenda Jeff Beckin, 78, konserteissa vierailevana tähtenä.

Vastikään kiertuekaravaani pysähtyi Washingtonissa ja yleisössä nähtiin tuttuja kasvoja. Deppin asianajajat Camille Vasquez ja Benjamin Chew, jotka toimivat hänen puolellaan keväällä Amber Heard -oikeudenkäynnissä, nauttivat keikkaillasta VIP-passit kauloillaan.

Benjamin Chew ja Camille Vasquez Jeff Beckin konsertissa. (kuva: All Over Press)

Johnny Deppin ja Amber Heardin kunnianloukkausoikeudenkäyntiä seurattiin tiiviisti viime keväänä. Kuuden viikon mittainen oikeudenkäynti päättyi vasta 1. kesäkuuta, mutta jo nyt siitä on tehty kokonainen elokuva. Hot Take: The Depp/Heard Trial -niminen elokuva tulee katsottavaksi yhdysvaltalaiseen Tubi-suoratoistopalveluun 30. syyskuuta.

Valamiehistön mukaan Heard syyllistyi Deppin kunnianloukkaukseen ja tämän vuoksi Heard määrättiin maksamaan Deppille noin 10,6 miljoonaa euroa. Tosin myös osa Heardin kunnianloukkaussyytteistä hyväksyttiin ja Depp maksaa tuomion mukaan Heardille kaksi miljoonaa euroa vahingonkorvauksia.

Depp esiintyi Beckin keikalla myös kesäkuussa Suomessa. Voit lukea keikkatunnelmista täältä.

Jeff Beck ja Johnny Depp Kaisaniemessä. (kuva: Riia Frost)

Lue myös: Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynnistä tehtiin jo elokuva - trailerille yksimielinen tuomio

Lue myös: Lähde: Johnny Depp voi hyvin ja seurustelee - "Hän työstää ongelmiaan"

Lue myös: Arvostelu: Jeff Beck oli Helsingissä pääesiintyjä, mutta Johnny Depp oli show'n tähti

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat