Kuva: AOP

Elon Muskin mukaan kommunistiset ajatukset ovat syynä välirikkoon vanhimman lapsen kanssa

10.10.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Teknologiamiljardöörin mukaan hänen vanhimman lapsensa mielen ovat vallaneet kommunistiset ajatukset, joiden mukaan rikas on aina paha.

Teknologiamiljardööri Elon Musk, 51, puhuu Financial Times -julkaisun haastattelussa vaikeista väleistään vanhimpaan lapseensa Vivian Wilsoniin, 18. Muskin mukaan hänen tyttärensä mielipiteisiin on vaikutettu tämän käymissä eliittikouluissa kommunistisilla ja "uusmarxistisilla" vaikutteilla. Musk ei kerro haastattelussa tarkemmin, mitä kouluja hän tarkoittaa.

- Se on täyttä kommunismia ja yleinen mielipide, että jos on rikas, on paha, Musk toteaa haastattelussa.

Miljardöörin mukaan tästä syystä hänen tyttärensä on halunnut etääntyä isästään.

Muskin mukaan on kuitenkin mahdollista, että isän ja tyttären suhde saattaa muuttua vielä tulevaisuudessa. Hän kertoo olevansa kuitenkin huolissaan siitä, pystyykö hän koskaan sopimaan välejään lapsensa kanssa.

- Minulla on todella hyvät välit kaikkien muiden kanssa, yhdeksän lapsen isä toteaa.

- Aina ei voi voittaa, hän jatkaa.

Kesäkuussa julkisuuteen levisi tieto siitä, että Wilson, entiseltä nimeltään Xavier Alexander Musk, jätti virallisen hakemuksen nimensä vaihtamiseksi. Hänen mukaansa hänen uusi nimensä kuvastaa paremmin hänen todellista sukupuoltaan, sillä Wilson on transnainen. Wilson ei myöskään halunnut enää tulla liitetyksi biologiseen isäänsä. Wilson ottikin käyttöönsä äitinsä, kirjailija Justine Wilsonin sukunimen.

Elon ja Justine olivat naimisissa yhteensä kahdeksan vuoden ajan. Tuona aikana pariskunta sai kaksosten lisäksi vielä kolmoset: Damianin, Saxonin sekä Kain. Pariskunnan erottua vuonna 2008 Elon tapasi näyttelijä Talulah Rileyn, 36, jonka kanssa oli kahteen otteeseen naimisissa vuosina 2010-2016. Tämän jälkeen Elon seurusteli muusikko Grimesin, 34, kanssa. Pariskunta sai vuonna 2020 lapsen, joka sai nimekseen X Æ A-XII Musk. He kertoivat hiljattain myös saaneensa toisen yhteisen lapsen, Exa Dark Siderælin, sijaissynnyttäjän avulla.

Lue myös: Elon Muskin tytär vaihtaa sukunimensä - ei halua tulla liitetyksi isäänsä

Lue myös: Elon Musk on maailman rikkain, mutta asuu vaatimattomissa olosuhteissa - äiti majoittuu autotallissa

Lue myös: Elon Musk sai salaa kaksoset viime vuonna - viikkoja ennen toisen lapsen syntymää

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat