Kuva: AOP / EPA-EFE

Elon Musk sai salaa kaksoset viime vuonna - viikkoja ennen toisen lapsen syntymää

07.07.2022 10:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Mikäli asiakirjojen tieto pitää paikkaansa, kaksosten syntymisen myötä Musk on nykyään 10 lapsen isä.

Miljardööri Elon Muskin, 51, kerrotaan saaneen viime vuoden marraskuussa kaksoset Shivon Zilisin, 36, kanssa. Zilis on ylin johtaja Muskin omistamassa Neuralink-yrityksessä. Insider-julkaisun saamien oikeusasiakirjojen mukaan Muskin kaksoset syntyivät Austinissa Texasissa. Asiakirjoissa sanotaan myös, että Musk ja Zilis olisivat viime huhtikuussa pyytäneet Texasin piirituomioistuimelta, että kaksoset saisivat heidän isänsä sukunimen ja laittaisivat äitinsä sukunimen lasten toisiksi nimiksi. Muskin ja Zilisin toive toteutui viime toukokuussa.

Kaksosten syntymä tapahtui viikkoja ennen kuin Musk ja hänen entinen kumppaninsa Grimes eli Claire Boucher, 34, saivat tyttölapsen viime vuoden joulukuussa. Musk ja Grimes olivat eronneet syyskuussa 2021, eli noin kolme kuukautta ennen viimeisen yhteisen lapsen syntymää.

Mikäli asiakirjojen tieto pitää paikkaansa, kaksosten syntymisen myötä Musk on nykyään 10 lapsen isä. Muskin lapsiin kuuluvat kaksoset Vivian Jenna Wilson ja Griffin Musk, kolmoset Kai, Damian ja Sax Musk, Nevada Musk sekä Y eli Exa Dark Sideræl ja X Æ A-12.

Kaksosten sukupuolia ei ole paljastettu ja heidän nimensä on poistettu asiakirjoista. Musk ja Zilis eivät ole toistaiseksi kommentoineet oikeusasiakirjoista löytyvää tietoa millään tavalla. Muskin tiedetään olevan usein vaitonainen perheestään, mutta miljardööri on aikaisemmin ilmaissut mielipiteensä syntyvyysluvuista – sanoen, että maailmassa ei ole tarpeeksi paljon ihmisiä.

- Luulen, että sivilisaation suurin riski on matalat syntyvyysluvut ja sen nopea laskeminen. Jos ihmiset eivät hanki lisää lapsia, niin sivilisaatio tulee murenemaan, sano minun sanoneeni, Musk kertoi Wall Street Journal -julkaisulle joulukuussa 2021.

Mikäli asiakirjojen tieto pitää paikkaansa, kaksosten syntymisen myötä Musk on nykyään 10 lapsen isä. (kuva: AOP)

Lue myös: Talulah Riley kuvailee Elon Muskin olevan täydellinen ex-aviomies: "Hän katsoo perääni"

Lue myös: Elon Muskin tytär vaihtaa sukunimensä - ei halua tulla liitetyksi isäänsä

Lähteet: People, The Guardian

Kilpailut

Uusimmat