Kuva: AOP / AOP

Robert De Niro pelästyi Aubrey Plazan käytöstä elokuvan kuvauksissa - 'Tein kyseenalaisia asioita'

12.10.2022 16:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Plazan näyttelemä hahmo haluaa harrastaa seksiä De Niron roolihahmon kanssa elokuvassa Dirty Grandpa.

Monet tuntevat näyttelijä Aubrey Plazan, 38, parhaiten hänen roolityöstään April Ludgatena Parks and Recreation -sarjasta, mutta näyttelijätähti on näytellyt myös useissa elokuvissa. Plaza kertookin roolisuoristuksestaan vuonna 2016 julkaistussa elokuvassa Dirty Grandpa, jossa hän näytteli yhdessä legendaarisen Robert De Niron, 79, kanssa. Plazan mukaan kaksikon välinen kemia oli alkuun hyvin kummallista. Elokuvassa De Niron hahmo Dick huijaa lapsenlapsensa kyyditsemään hänet Daytona Beachille kevätlomaa viettämään. Plazan hahmo Lenore taas haluaa epätoivoisesti päästä harrastamaan seksiä De Niron hahmon kanssa. 

- Minulla ei ollut juurikaan suhdetta häneen kameran ulkopuolella, koska hän on hän. Minulla ei ollut aikaa tutustua häneen, Plaza selittää suhdettaan De Niroon. 

- Kun hän saapui paikalle, olin hahmossa. Minun hahmollani oli yksi tavoite - harrastaa seksiä hänen kanssaan. Käyttäydyin aivan hullusti, koska olimme aikeissa kuvata. En usko, että hän ymmärsi, ettei se ollut minä. Luulisi, että hän olisi ymmärtänyt, koska hän on näyttelijä ja mahtava sellainen, Plaza kertoo käytöksestään kuvauksissa. 

Plaza sanoo, että hänen suorituksensa seksiä janoavana hahmona vakuutti De Niron toden teolla, ja yksi Plazan agenteista kuulikin De Niron olevan hieman "peloissaan". Plaza sanookin, että tekisi nyt jotain asioita hieman toisin. 

- Luulen, että tein ensin aivan liikaa. Tein jotain kyseenalaisia asioita, joita en enää tekisi, näyttelijä myöntää.  

Aubrey Plaza on näytellyt lukuisissa tv-sarjoissa ja elokuvissa. (kuva: AOP)

Plaza on kertonut myös elokuvan julkaisuvuonna 2016 Jimmy Kimmel Live! -ohjelmassa, että kaksikon seksikohtauksen kuvaaminen kesti 9-10 tuntia. Kohtausta ei myöskään oltu pahemmin suunniteltu, joten näyttelijät eivät aivan tienneet, mitä tulisi tapahtumaan. Plaza kertoo yrittäneensä imeä De Niron nännejä, mutta De Niro väisteli, eikä Plaza tiennyt, oliko vastanäyttelijä hahmossaan vai ei. Myöhemmin Plaza sai palautetta ohjaajalta, ettei De Niro halua hänen nänneihinsä keskitettävän huomiota.  

- Olin, että 'Mahtavaa, nyt hän luulee, että halusin tehdä niin'. Se oli täynnä paljon hauskoja hetkiä, näyttelijä kertoo. 

Lue myös: Robert De Niro oli paras suutelija kaikista, kertoo Sharon Stone - 'Olin hulluna rakastunut häneen'

Lue myös: Robert De Niron avioero johti talousvaikeuksiin - joutuu ottamaan kaikki tarjotut roolit vastaan

Lue myös: Martin Scorsesen odotetun elokuvan julkaisu siirtynee ensi vuodelle - mukana alan huippunimiä

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat