Kuva: AOP

Robert De Niron avioero johti talousvaikeuksiin - joutuu ottamaan kaikki tarjotut roolit vastaan

21.04.2021 15:45 - Roy Kokkonen

Parin erosta uutisoitiin jo vuonna 2018, mutta avioeroprosessi on edelleen kesken. De Niro on ajautunut talousahdinkoon ja joutuu ottamaan vastaan kaikki tarjotut roolit selvitäkseen.

Näyttelijä Robert De Niron, 77, avioero Grace Hightowerista, 66, on ajanut miehen taloudellisiin vaikeuksiin, kertoo Page Six.

Pari avioitui vuonna 1997 ja päätyi eroon vuonna 2018. Avioeroprosessi on kuitenkin edlleen kesken. 

Heillä on avioehto, jonka mukaan De Niro joutuu maksamaan Hightowerille vuosittain miljoona dollaria, eli noin 832 000 euroa, niin kauan, kun hän itse tienaa yli 15 miljoonaa dollaria, eli noin 12,5 miljoonaa euroa.

Siitä huolimatta pari on riidellyt kolmen vuoden ajan siitä, kuinka paljon konkarinäyttelijän tulisi maksaa vaimolleen, ennen kuin avioehto astuu voimaan.

Robert De Niro ja Grace Hightower kuvattuna vuonna 2018. (kuva: AOP)

Lehtitietojen mukaan Hightowerilla on kallis maku. Vuonna 2019 hänen kerrottiin käyttäneen jopa 1,67 miljoonaa dollaria elämiseen - rahoilla hän oli ostanut muun muassa 1,2 miljoonan arvoisen timantin.

De Niron asianajajan mukaan mies tekee 12-tuntisia päiviä kuusi päivää viikossa kustantaakseen vaimonsa elämäntyylin.

– Herra De Niro on 77-vuotias, ja vaikka hän rakastaa työtään, hänen ei tulisi olla pakotettu tekemään töitä näin suunnattomasti, asianajaja Caroline Krauss kertoi tuomarille avioerokäsittelyssä.

Kalliin avioeron lisäksi De Niro on ajautunut vaikeuksiin verottajan kanssa. Miehen asianajajan mukaan hänellä miljoonien edestä verovelkaa ja kahdesta seuraavasta elokuvasta tulevat palkkiot menevät niiden kuittaamiseen.

Lue myös: Joker-elokuvan kulisseissa kuohui - pääosanesittäjän luonne sai jopa Robert De Niron hermostumaan

Lue myös: Hollywoodin yksi superpareista eroaa? Yhdessä yli 30 vuotta

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat