Kuva: All Over Press

Daniel Radcliffe ei halua tulevia lapsiaan julkisuuteen - 'Kuuluisuutta tulee vältellä hinnalla millä hyvänsä'

26.10.2022 19:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Daniel Radcliffen mukaan elokuvien kulisseissa työskentely voisi olla parempi vaihtoehto näyttelemisen sijaan.

Näyttelijä Daniel Radcliffen, 33, tulevia lapsia on turha odottaa näkevän valkokankaalla, ainakin, mikäli näyttelijä itse saa vaikuttaa asiaan.

11-vuotiaana maailmanmaineeseen noussut Radcliffe kertoo Newsweekin haastattelussa, ettei halua hänen tulevien lastensa elävän elokuvatähden elämää.

- Puhumme tässä henkilöinä, jotka ovat selviytyneet hyvin, Radcliffe toteaa yhdessä niin ikään entisen lapsinäyttelijä Evan Rachel Woodin, 35, kanssa.

- Me myös näyttelemme edelleen. joten nautimme selvästi siitä. Siitä huolimatta en halua julkisuutta lapsilleni, Radcliffe jatkaa.

Hän haaveilee kuitenkin tulevaisuuden lapsiensa saavan kokea elokuvanteon taianomaisuuden. Hän kuitenkin toivoisi lastensa innostuvan näyttelemisen sijaan muista elokuvanteollisuuden tehtävistä.

Näyttelijä toteaakin haastattelussa, että Hollywoodissa työskentelyn ja julkisuuden henkilöksi tulemisen välillä on eroa.

- Mielestäni ihanteellista olisi päästä työskentelemään elokuva-alalla ilman, että siitä tulisi elämän keskipiste, näyttelijä pohtii.

- Elokuvien kuvaukset ovat upeita ja ne voivat olla lapsille todella ihania, mutta kuuluisuus on se, mitä tulisi välttää hinnalla millä hyvänsä, näyttelijä summaa ajatuksiaan.

Radcliffe on ollut suhteessa näyttelijä Erin Darken kanssa vuodesta 2012 saakka, jolloin he tapasivat Kill Your Darlings -elokuvan kuvauksissa.

Lue myös: Daniel Radcliffe puhuu lapsitähteydestä - ylistää kannustavia vanhempia

Lue myös: Daniel Radcliffen muuntautuminen muusikoksi saa hieraisemaan silmiä - uutuuselokuvan traileri julki

Lue myös: Harry Potter -näyttelijä Daniel Radcliffe rakastaa reality-ohjelmia - paljastaa suosikkinsa

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat