Kuva: AOP

IL: Jenni Vartiainen kertoo tulevaisuuden suunnitelmistaan: "Olen palannut studioon"

28.10.2022 19:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Jenni Vartiainen nähdään osana Mestarit-kiertuetta.

Jenni Vartiainen tekee odotetun paluun keikkalavoille tämän syksyn Mestarit-kiertueella. Pitkään ulkomailla asunut Vartiainen kertoo Iltalehden haastattelussa, että suunnitelmat tulevaisuuden varalle ovat vielä osittain auki. Paljon ideoita on kuitenkin jo muhimassa. 

- Olen palannut studioon ja minulla kuplii paljon asioita mielessä. Sitä en vielä tiedä, millä aikataululla asiat etenevät, Vartiainen avaa Iltalehdelle.

Muusikko on tehnyt jo lähes 20 vuoden mittaisen uran, joka alkoi Gimmel-yhtyeessä vietetyistä vuosista. Silti paluun tekeminen pitkän tauon jälkeen jännitti. 

- Mietin kyllä hetken, miten tämä homma sujuukaan! Nopeasti kuitenkin huomasin, että kyllä se esiintyminen on aika lailla selkärangassa, kun tässä tulee 20 vuotta täyteen musiikin parissa, Vartiainen jatkaa Iltalehden haastattelussa.

Samassa haastattelussa hän kuvailee myös ainutlaatuista Mestarit-kiertuetta. Yksinäisen artistin työn vastapainoksi on hänen mukaansa ollut tärkeää päästä puhumaan toisten muusikoiden kanssa, jotka ymmärtävät samat asiat. 

- Artistin työ on aika yksinäistä, ja siihen liittyy paljon sellaisia asioita, joita on vaikea avata, jos ei ole omakohtaista kokemusta. Heidän kanssaan on ollut luontevaa avata näitä asioita, kun kaikilla meistä on samankaltaisia kokemuksia, Vartiainen sanoo.

Lue myös: Apu: "Tappouhkauksia ja sylkemistä päällemme kadulla" - Gimmelin jäsenet kokivat paljon häirintää

Lue myös: Mestareiden tarinan voi nähdä myös dokumenttina - katsoja pääsee kurkistamaan kulissien taakse

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat