Kuva: AOP / Shutterstock

Kim Kardashian vitsailee Marilyn Monroen iltapuvussa - "Hyvää syntymäpäivää herra presidentti"

04.11.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti pukeutui toukokuussa järjestetyssä Met-gaalassa Marilyn Monroen iltapukuun.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 42, esiintyi toukokuussa järjestetyssä Met-gaalassa edesmenneen näyttelijä Marilyn Monroen legendaarisessa iltapuvussa. Monroe esitti vuonna 1962 vaaleassa, timanttikoristeisessa mekossa onnittelulaulun Yhdysvaltojen silloiselle presidentille John F. Kennedylle.

Tosi-tv-tähden elämää seuraavassa The Kardashians -sarjassa nähdään hetki, kun Kardashian intoutuu laulamaan onnittelulaulua esikuvansa tavoin mekko yllään.

- Hyvää syntymäpäivää herra presidentille, Kardashian laulaa käheällä äänellä.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kardashianin pukeutuminen Monroen iltapukuun sai taannoin ristiriitaisen vastaanoton. Muun muassa iltapuvun suunnitellut muotisuunnittelija Bob Mackie, 82, piti Kardashianin asuvalintaa virheenä.

- Mielestäni se oli suuri virhe, Mackie totesi taannoin.

- Marilyn oli jumalatar. Hullu sellainen, mutta jumalatar. Hän oli kerrassaan upea. Kukaan ei ei ole yhtä kuvauksellinen. Ja se [iltapuku] oli tehty hänelle. Kenenkään muun ei olisi tullut näyttäytyä siinä mekossa, puvun suunnittelija jatkoi.

Myös historioitsija Justine De Youngin mukaan Kardashianin asuvalinta oli vastuuton.

- Hän olisi voinut tilata, ja tilasikin, täydellisen kopion alkuperäisestä mekosta. Niinkin ikonista osaa Amerikan historiasta ei pitäisi altistaa mahdollisuudelle vahingoittua vain egon pönkittämiseksi tai valokuvien vuoksi, Yong totesi People-julkaisun haastattelussa.

Kardashian on kertonut alkuperäisen asun olleen hänen yllään vain muutaman minuutin ajan. Hän on todennut esiintyneensä alkuperäisessä asussa ainoastaan Met-gaalan punaisella matolla, muuten hän oli illan aikana pukeutunut alkuperäisestä asusta tehtyyn kopioon.

Lue myös: Marilyn Monroen iltapuvun suunnitellut Bob Mackie jyrähtää Kim Kardashianin asuvalinnasta

Lue myös: Kim Kardashian pukeutui toiseen Marilyn Monroen iltapukuun - Monroe käytti asua erikoisella tavalla

Lue myös: Historioitsija kertoo mielipiteensä Kim Kardashianin pukeutumisesta legendaariseen mekkoon - 'Täysin turhaa'

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat