Kuva: AOP

Marilyn Monroen iltapuvun suunnitellut Bob Mackie jyrähtää Kim Kardashianin asuvalinnasta

18.05.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian pukeutui Marilyn Monroen iltapukuun hiljattain Met-gaalassa, joka ei miellyttyänyt iltapuvun suunnittelijaa.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, esiintyi hiljattain järjestetyssä Met-gaalassa edesmenneen näyttelijän, Marilyn Monroen, iltapuvussa. 

1960-luvulla Monroen pitämään mekkoon pukeutuminen on aiheuttanut niin ihastusta kuin myös paheksuntaa. 

Iltapuvun suunnittelija, Bob Mackie, 82, pitää tosi-tv-tähden asuvalintaa virheenä. 

- Mielestäni se oli suuri virhe, Mackie toteaa.

- Marilyn oli jumalatar. Hullu sellainen, mutta jumalatar. Hän oli kerrassaan upea. Kukaan ei ei ole yhtä kuvauksellinen. Ja se [iltapuku] oli tehty hänelle. Kenenkään muun ei olisi tullut näyttäytyä siinä mekossa, puvun suunnittelija toteaa.

Mackie piirsi suunnitelman alkuperäisestä iltapuvusta vuonna 1962 muotisuunnittelija Jean Louisille, joka valmisteli Monroen iltapuvun presidentti John F. Kennedyn syntymäpäiväjuhlille. Vain alle kolme kuukautta presidentin juhlien jälkeen Monroe menehtyi.

Kardashian on kertonut julkisuudessa joutuneensa pudottamaan painoa mahtuakseen asuun. Hänen äärimmäisen tiukkaa laihdutuskuuriaan on kritisoitu mediassa.

(kuva: AOP)

Tosi-tv-tähti käytti lopulta iltapukua vain gaalan punaisella matolla, jonka jälkeen tähti vaihtoi ylleen iltapuvusta tehdyn jäljennöksen suojellakseen alkuperäistä iltapukua.

- Kunnioitan mekkoa äärimmäisen paljon, ja tiedän, mitä se merkitsee Amerikan historiassa. En koskaan haluaisi istua siinä tai syödä se päällä, tai ottaa muitakaan riskejä sen vahingoittamiseksi. En aio myöskään käyttää itselleni tyypillistä kehon ehostusta. Kaiken täytyy olla tarkkaan ajoitettua ja minun täytyy harjoitella portaiden nousemista, Kardashian on kertonut aiemmin.

Kardashian pukeutui myöhemmin myös toiseen Monroen iltapuvuista. Tosi-tv-tähti esiintyi hieman Met-gaalan jälkeen Instagramissa yllään edesmenneen Hollywood-legendan Golden Globe -gaalassa pitämä iltapuku, joka oli niin ikään peruja kuuden vuosikymmenen takaa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Kim Kardashian teki sen - pukeutui Marilyn Monroen miljoonien arvoiseen mekkoon ja vaalensi hiuksensa

Lue myös: Historioitsija kertoo mielipiteensä Kim Kardashianin pukeutumisesta legendaariseen mekkoon - 'Täysin turhaa'

Lue myös: Kim Kardashian pukeutui toiseen Marilyn Monroen iltapukuun - Monroe käytti asua erikoisella tavalla

Lähde: People

Suosittelemme

Uusimmat