Kuva: MTV

Rikossarjojen suosikki jatkuu: "Kuin kotiin palaisi"

07.11.2022 22:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Tutut näyttelijä palaavat rooleihinsa Roban kuudennella kaudella.

C Moren alkuperäissarja Robasta pyörähtää käyntiin jo kuudes tuotantokausi, joka pureutuu hyvinkin ajankohtaisiin aiheisiin. Kuudella tuotanokaudellaan Roba on samalla Suomen pitkäkestoisin rikossarja.

MTV:n tiedotteen mukaan uudella kaudella käsittelyssä on esimerkiksi poliisin suhde kansalaistottelemattomuuteen. Tapahtumasarja alkaa ilmastomielenosoituksesta, joka muuttuu rajuksi mellakaksi aggressiivisten vastamielenosoittajien sekä poliisin virhearvion vuoksi. 

Pääosissa nähdään muun muassa tutut Kari Hietalahti, Riku Nieminen ja Mari Perankoski. Muissa rooleissa ovat muun muassa Leena Pöysti, Tiina Lymi, Andrei Alén, Ilari Johansson, Rauno Ahonen, Alex Anton, Annika Aapalahti, Tommi Korpela, Milka Ahlroth, Anu Sinisalo, Malla Malmivaara, Nika Savolainen, Jarmo Mäkinen, Severi Saarinen ja Mikko Kouki. Tällä kaudella myös ohjaaja on uusi ja tehtävästä vastaa Jani Ilomäki.

Jaksojen julkaisua saadaan kuitenkin vielä hetki odottaa, sillä kuvaukset ovat vasta käynnistyneet. Näyttelijöillä tunnelma on kuitenkin jo korkealla.

"Onhan tämä kuin kotiin palaisi. Vaikka on ollut taukoa, niin kun vetää haalarit niskaan ja tutut kaverit ovat ympärillä, homma toimii. On jälleen mielenkiintoista nähdä, mitä uusi ohjaaja tuo mukanaan Robaan", Hietalahti kertoo tiedotteessa.

Uusi kausi julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa vuoden 2024 aikana.

Lue myös: Kotimainen kauhutrilleri vie mökille, jonka verinen historia ei jätä rauhaan - Max Seeck käsikirjoittajana

Lue myös: Syksyllä ensi-iltansa saa mustalla huumorilla ladattu kotimainen rikoselokuva - traileri on nyt julki

Lue myös: Arvostelu: Kari Ketosen esikoiselokuva Häät ennen hautajaisia ei ole sitä, mitä odotat, mutta hyvä niin

Kilpailut

Uusimmat