Kuva: Niko Tiainen

Gettomasa pöyristyi Keskisuomalaisen toimittajalle - "Ihan sairas äijä, v*ttu"

14.11.2022 15:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Gettomasan haastattelu Keskisuomalaisessa on litteroitu auki lehden sivuille.

Räppäri Gettomasan, 28, haastattelu maakuntalehti Keskisuomalaisessa on kohauttanut viime päivinä. Kyseisessä haastattelussa Keskisuomalaisen toimittaja Jemo Kettunen kysyi räppäriltä muun muassa tämän albumista ja ajatuksista hiphopin suhteen. Haastattelussa käyty keskustelu on litteroitu kokonaisuudessaan auki Keskisuomalaisen sivuille. Ongelmaksi nousi se, ettei Kettunen räppärin mielestä ollut tehnyt taustatutkimustaan haastattelun suhteen hirveän hyvin. Gettomasa julkaisi 4. marraskuuta uuden albuminsa Vastustamaton, mutta Kettunen ei haastattelun perusteella ollut itse perillä siitä, milloin albumi oli edes julkaistu. Kettunen päätyikin varmistelemaan asiaa itse artistilta. 

- Herranjumala, äijä! Ootsää tosissas, Gettomasa kysyy. 

Kettunen on vastannut haastattelussa suoraan, ettei hän tiedä asiasta hirveästi mitään ja kysyy siksi asiasta räppäriltä itseltään. 

- Ihan sairas äijä, v*ttu, Gettomasa sanoo. 

Räppärin mielestä toimittajan olisi pitänyt tehdä taustatyönsä paremmin ja tietää, onko hänen uusin albuminsa jo tullut ylipäätään ulos vai ei. Haastattelun aikaan albumi oli jo julkaistu.

- Ehkä sää voisit ottaa Googlen ja kirjoittaa vaikka sinne ja tietää sen asiasi ja silleen! Koska mun mielestä se on sun ammattitaitoa ja sun työtä, että sun tää pitäis tietää, räppäri selittää. 

Twitterissä asiaa on kommentoinut muun muassa toimittaja Aki Linnanahde. Hän sanoo kirjoituksessaan ymmärtävänsä artistin näkökulman asiassa.

"Kyllä tässä artistillakin ihan pointti on. Tiedän monta kirjailijaa, jotka ovat olleet haastattelussa puhumassa kirjastaan, ilman että toimittaja on sitä lukenut. Samoin olen ollut itsekin puhumassa kirjoistani. Taustatyöt tekemättä", Linnanahde kirjoittaa.  

Voit katsoa julkaisun alta, tai tästä linkistä

Lue myös: Gettomasa rehellisenä ihmissuhteistaan - 'Ne hetket on ollut mun kaikista isoimpia sydänsärkyjä'

Lue myös: Gettomasan musiikkivideo ja biisi keräävät ylistystä - "Ihan v*tun kova"

Lue myös: Lukas Leonin ja Gettomasan biiffi virallisesti ohi: "Nyt on puhdistettu ilmaa"

Lähde: Keskisuomalainen

Kilpailut

Uusimmat