Kuva: AOP

Brad Pitt läheisissä tunnelmissa lähes 30 vuotta nuoremman Ines de Ramonin kanssa

17.11.2022 12:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kaksikko nähtiin sunnuntai-iltana Bonon konsertissa läheisissä tunnelmissa, mutta lähipiirin mukaan he ovat ainoastaan ystäviä.

Näyttelijä Brad Pitt, 58, nähtiin sunnuntaina 13. marraskuuta Bonon konsertissa yhdessä lähes 30 vuotta nuoremman Ines de Ramonin, 29, kanssa. De Ramon on muun muassa Vampyyripäiväkirjat-sarjasta tunnetun näyttelijä Paul Wesleyn entinen puoliso.

Pitt nähtiin konsertissa sinisiin farkkuihin ja harmaaseen takkiin pukeutuneena. De Ramonilla oli yllään mustat nahkahousut, valkoinen paita sekä musta flanellitakki.

(kuva: AOP)

Kaksikon nähtiin tapaavan myös muista julkisuudesta tuttuja kasvoja konsertissa. Kaksikko nähtiin yhdessä muun muassa huippumalli Cindy Crawfordin ja näyttelijä Sean Pennin seurassa.

Pitt nähtiin myös ottavan de Ramonan syleilyynsä.

(kuva: AOP)

Läheisissä tunnelmissa viihtyneen kaksikon lähipiiristä kuitenkin kerrotaan, ettei kaksikon välillä ole romanssia, vaan he ovat ystäviä keskenään.

- Tätä on epäilty virheellisesti aiemminkin, lähipiiristä todetaan.

Pitt on yhdistetty hiljattain mallina tunnettuun Emily Ratajkowskiin, 31, mutta hiljattain maailmalle levisi tieto, että Ratajkowski tapailee koomikko Pete Davidsonia, 29.

De Ramon ja Wesley kertoivat erostaan julkisuuteen syyskuussa. pariskunta oli naimisissa kolmen vuoden ajan.

Lue myös: Brad Pittin kanssa aikaa viettänyt Emily Ratajkowski kommentoi suhdestatustaan

Lue myös: Brad Pitt ja Emily Ratajkowski viettävät aikaa yhdessä - "He eivät etsi mitään vakavaa"

Lähteet: Hollywood Life, E! News

Kilpailut

Uusimmat