Kuva: YouTube / Netflix

Jason Momoan tähdittämä fantasiaelokuva nousi Netflixin katsotuimmaksi

22.11.2022 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Uusi Slumberland-elokuva soveltuu koko perheelle.

Aquaman-elokuvasta ja Game of Thrones -sarjasta tähdeksi noussut Jason Momoa, 43, tähdittää uutta Netflix-fantasiaelokuvaa Slumberland, joka julkaistiin muutama päivä sitten. Elokuva on tällä hetkellä Netflixin katsotuin. 

Slumberlandissa nuori tyttö löytää salaisen kartan Slumberland-nimiseen unimaailmaan ja hänen tiedeystävänsä (Momoa) kanssa, hän uskoo löytävänsä jälleen isänsä.

Elokuva soveltuu koko perheelle, mutta sen ikäraja on varmuuden vuoksi 7. Momoan lisäksi Slumberlandissa näyttelevät muun muassa Marlow Barkley sekä Chris O'Dowd

Toisella sijalla katsotuimpien listalla on Christmas With You -jouluelokuva ja toisella Lindsay Lohanin tähdittämä Falling For Christmas. Sarjojen katsotuimpana on mysteerinen trilleri 1899.

Näet Slumberlandin trailerin alta tai tästä.

Momoa vieraili vastikään Slumberlandin tiimoilta Jimmy Kimmel Live -ohjelman haastattelussa. Juontaja Jimmy Kimmel kysyi Momoalta päätatuoinnin ottamisesta ja näytti samalla kuvaa, kuinka kuvaa Momoan päänahkaan tehdään. Momoa on syntynyt Honolulussa Havaijilla

- Se oli todella kivulias hetki ja se kesti 2,5 tuntia, joka tuntui 24 tunnilta. Siinä hetkessä tapasin esi-isäni, Momoa veisteli. Voit lukea lisää täältä. 

Lue myös: Jason Momoa kommentoi päätatuointiaan - "Todella kivulias hetki"

Lue myös: Jason Momoa riisui vaatteensa haastattelussa - esitteli havaijilaisasuaan

Lue myös: Jason Momoan kuvat saivat monet fanit hieraisemaan silmiään - "Mitä sinulla on päällä?"

Lähde: Netflix

Kilpailut

Uusimmat