Kuva: AOP / Tomi Natri

Christoffer Strandberg jakoi huvittavan päivityksen autokolaristaan - "Loukkaantui Lexuksen nenä ja mun ylpeys"

22.11.2022 12:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä kolaroi autonsa lyhtypylvääseen lähellä kotiaan.

Näyttelijä Christoffer Strandberg, 33, jakoi maanantaina 21. marraskuuta Instagramissa päivityksen, jossa hän kertoi kolaroineensa autonsa maanantaiaamuna. Hän kertoo törmänneensä autollaan lyhtypylvääseen lähellä kotiaan, ja auton keula vaurioitui tässä lievästi.

”Tässä törmäyksessä loukkaantui vain mun rakkaan Lexuksen nenä ja mun ylpeys. Lyhtypylväs jota nuuhkaisimme ei ollut moksiskaan. Ajoin hitaasti jyrkän mutkan ulkokulmaa ja auto kirjaimellisesti valui ojaan kaikista korjausliikkeistä huolimatta”, Strandberg kirjoittaa.

Vauriot näkyvät kuvissa, jotka mies on liittänyt kirjoituksensa yhteyteen. Huumorihenkisessä päivityksessä auton rekisterikilven kohdalle on kirjoitettu ytimekäs "perkele". Pääset katsomaan päivityksen alta. Jos se ei näy alla, näet julkaisun tästä linkistä.

Vauhtia ei onneksi ollut törmäystilanteessa paljoakaan.

”Joskus ei edes tilannenopeus tai hyvä näkyvyys auta. Jos ei ole pitoa, ei vaan ole pitoa. Ja 3 km/h riittää näköjään halkaisemaan hennon ja kauniin keulan, puhun siis autosta, en itsestäni. Onneksi ei ollut jalankulkijaa lähellä, onneksi air bagit eivät lauenneet ja onneksi neliveto sentään kykeni peruuttamaan tämän möhköfantin ojasta”, Strandberg kirjoittaa.

Mies vielä muistuttaa ihmisiä ajamaan ja myös kävelemään varovasti liukkailla teillä.

Strandberg nähtiin jälleen Masked Singer Suomi -ohjelman panelistina juuri päättyneellä kaudella. Elokuvateattereissa hänet voi nähdä tällä hetkellä Kulkuset kulkuset -jouluelokuvassa.

Lue myös: Vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi valittiin tunnettu näyttelijä: "Pyrin näkemään asioissa valoa"

Lue myös: Tänä vuonna joulu alkaa lokakuussa - katso odotetun Kulkuset kulkuset -komedian traileri

Kilpailut

Uusimmat