Kuva: AOP

JoJo Siwa pukeutui Elton Johniksi - supertähti vaikuttui aikoinaan Siwan tullessa ulos kaapista

27.11.2022 12:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Elton John lähetti aikoinaan lämpimät terveiset Siwalle.

Tanssija, laulaja ja somepersoona JoJo Siwa, 19, on julkaissut näyttävän kuvan Instagramissaan mennessään legendaarisen Elton Johnin, 75, konserttiin Yhdysvalloissa. Siwa oli pukeutunut oranssiin kimaltelevaan pukuun, joka on tuttu Elton Johnista kertovan Rocketman-elokuvan pukuloistosta. 

Voit kuunnella artikkelin alta, tai Podplaysta.

Voit katsoa julkaisun alta tai tästä.

Siwa ei suinkaan ole tuntematon legendaariselle tähdelle, vaan he ovat vanhoja tuttuja. Siwa tuli ulos kaapista viime vuoden tammikuussa ja hän on kertonut, että artisti oli hyvin ilahtunut nuoren Siwan avoimuudesta. Siwa kertoo, että Rocket Man -laulaja soitti hänelle tuolloin lähettäen Siwalle herttaiset terveiset. Siwa muistelee Johnin esitelleen itsensä puhelimessa, ja Siwa pyysi äitiään hakemaan heti kameran, sillä olihan linjoilla sentään legendaarinen tähti. 

Siwa julkaisi myös vuoden 2021 kesällä videon, jossa John lähettää terveiset nuorelle tähdelle. 

- Olen niin onnellinen, että olet liittynyt kauniiseen yhteisöömme. 17-vuoden iässä, olit valmis tekemään jotain sellaista, mikä kesti minun sukupolveni ihmisiltä vuosikymmeniä tehdä. Et ainoastaan elä sinun totuuttasi, vaan olet myös upea esimerkki nuorille ihmisille ja heidän perheilleen ympäri maailman, kun näytät, että rakkaus on rakkautta ja ihmiset ovat ihmisiä, siinä se, John kertoo. 

John kehuu avoimuuden lisäksi myös Siwan värikästä tyyliä. 

- Puhumattakaan fantastisesta tyylistäsi. Kuten minulla on tapana sanoa, "Enemmän on enemmän, rakas". Joten anna meille jatkossakin täyttä JoJoa, filtteröimätöntä, täynnä iloa ja täysin omana itsenäsi ja tehdään kaikki se sama, John kehuu videolla. 

Voit katsoa videon alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: JoJo Siwa pukeutui Harry Potter -hahmoksi, fanit hehkuttavat: "Vuoden paras halloween-asu"

Lue myös: JoJo Siwa seurustelee TikTok-tähden kanssa - "Olemme nyt pariskunta"

Lue myös: JoJo Siwa täräytti julki Justin Bieberin tylyn kommentin sometähdelle - video TikTokissa huvittaa

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat