Kuva: AOP

Kristen Bell kertoi lapsilleen kokeilleensa huumeita - paljastuksella oli yllättävä seuraus

27.11.2022 21:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Bell kertoi Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa kokeilleensa sieniä muutama vuosi sitten syntymäpäivänään.

Näyttelijä Kristen Bell, 42, kertoi Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa olevansa aiheesta riippumatta hyvin rehellinen lapsilleen. Bell arveli kuitenkin olleensa mahdollisesti jopa liian avoin, sillä hän oli kertonut lapsilleen huumekokeilustaan. Bell halusi kokeilla päihdekäyttöön tarkoitettuja sieniä syntymäpäivänään muutama vuosi sitten. 

- En ole koskaan juurikaan kokeillut huumeita. Halusin kuitenkin 40-vuotissyntymäpäivänäni kokeilla sieniä. Aviomieheni hankki niitä minulle ja kokeilin niitä, Bell sanoo. 

Näyttelijä sanoo kertoneensa jälkikäteen lapsilleen asiasta, mutta ei tullut ajatelleeksi sitä, että lapset saattaisivat kertoa asiasta eteenpäin. Asia kantautuikin lopulta Bellin oman äidin korviin. 

- Kuulin, kun tyttäreni puhui äitini kanssa. Hän sanoi "Olen todella iloinen, että vanhemmat jakavat kaiken tämän kanssani. Joka tapauksessa, niin äiti halusi kokeilla sieniä", Bell selittää. 

Näyttelijä kertoo olleensa häkeltynyt tilanteesta. Bell miettiikin haastattelussa, että jostain syystä häntä huoletti enemmän se, että oma äiti saa tietää huumekokeilusta kuin että hänen omat lapsensa tietävät. Bell kertoi myös, että lapset kyllä tiesivät, etteivät kyseessä olleet tavalliset syötävät sienet. 

- Heidän isänsä on toipuva päihteidenkäyttäjä, joten hän on todella rehellinen siitä, mitä alkoholi tekee kehollesi ja miten se saa olon hassuksi ja heikentää, sekä mitä huumeet tekevät keholle ja miksi suurin osa huumeista on laittomia ja niin edelleen, Bell kertoo. 

Voit katsoa haastattelun alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Kristen Bell ilmoitti, että Frozen 3 -elokuva on tulossa - tosin pienen huomautuksen kera

Lue myös: Kristen Bellin seksikohtaus sai katsojan nolostumaan - näyttelijä kommentoi

Lue myös: Mitä elokuvien viinilaseissa oikeasti on? Kristen Bell kertoo, mitä juomaa hän käytti

Lähde: YouTube

Kilpailut

Uusimmat