Kuva: YouTube / Lionsgate

Hyytävä trilleri kertoo lähisuhdeväkivallasta - päätähti samaistuu tarinaan

10.12.2022 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Anna Kendrick sanoi vastikään Toronto International Film Festival -tapahtumassa tehdyssä haastattelussa, että hänellä on omakohtaista kokemusta lähisuhdeväkivallasta.

Anna Kendrick tähdittää tulevaa Alice, Darling -trilleriä, jossa karmeita asioita kokenut Alice on murtumispisteessä. Hän yrittää päästä eroon pahoinpitelevästä poikaystävästä ja samalla elämä on jatkuvassa alamäessä.

Kendrick sanoi vastikään Toronto International Film Festival -tapahtumassa tehdyssä haastattelussa, että hänellä on omakohtaista kokemusta lähisuhdeväkivallasta.

- Minulla on historiaa emotionaalisesta sekä fyysisestä väkivallasta. Uskon, että siksi edustajani ajatteli, että sopisin tähän rooliin. Hän sanoi minulle, että "olet puhunut juuri samoista asioista", Kendrick kertoi. 

Anna Kendrick tähdittää Alice, Darling -elokuvaa. (kuva: AOP)

Alice, Darling julkaistaan Los Angelesissa 30. joulukuuta ja maailmanlaajuisesti ensi vuonna. Nyt hyytävästä elokuvasta on saatu traileri, joka on kerännyt paljon kommentteja YouTubessa.

"Tästä nousee karvat pystyyn... ahdistavaa", kommentoi eräs.

"Tunnelma on todella hyytävä", kirjoittaa toinen. 

Kendrickin lisäksi elokuvassa näyttelevät muun muassa Kaniehtiio Horn, Charlie Carrick sekä Wunmi Mosaku. Ohjauksesta vastaa Mary Nighy.

Näet trailerin alta tai tästä. 

Lue myös: Rakastetusta Bambi-hahmosta tehdään kauhuelokuva - "Uskomattoman synkkä"

Lue myös: Maailmalla hirvittänyt kauhuleffa nähtiin Suomessa vain yhtenä päivänä - nyt tiedossa lisää näytöksiä

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat