Kuva: AOP

Yllättävä täyskäännös! Amber Heard paljastaa sovitelleensa kiistan Johnny Deppin kanssa, perustelee Instagramissa

19.12.2022 18:15 - Iiro Myllymäki

Amber Heard ei viekään ex-avioparin kiistaa enää takaisin oikeuteen.

Amber Heard, 36, kertoo sovitelleensa kiistan ex-aviomiehensä Johnny Deppin, 59, kanssa. Hän kertoo, ettei aio sittenkään viedä kunnianloukkaustapausta enää eteenpäin oikeudessa. Entisen avioparin välistä oikeustaistelua seurattiin useiden viikkojen ajan viime keväänä. Tuolloin Depp voitti oikeudenkäynnin, mutta myös osa Heardin kunnianloukkaussyytteistä hyväksyttiin. Heard valitti tuomiosta, mutta naisen tiedotteen mukaan hän ei viekään asiaa enää oikeuteen.

Heard kertoo Instagram-julkaisussaan tulleensa tähän ratkaisuun pitkän pohdinnan jälkeen.

”On tärkeää sanoa, että en koskaan valinnut tätä. Puolustin totuuttani, ja tämän tekemällä aiempi elämäni tuhoutui”, Heard kirjoittaa.

”Nyt voin vihdoin vapauttaa itseni jostain, mistä yritin päästä pois yli kuusi vuotta sitten ja tehdä sen ehdoilla, jotka voin hyväksyä”, Heard jatkaa.

Nainen lisää, ettei hänen päätöstään tule nähdä myönnytyksenä. Hän kertoo menettäneensä uskon Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmään ja kertaa oikeusprosessin olleen hänelle hyvin rankka kokemus. Hän kirjoittaa, ettei halua joutua uudelleen oikeuden arvioitavaksi.

”Aika on kallista, ja haluan käyttää aikani tuottoisasti ja tarkoituksenmukaisesti. Liian monta vuotta olen ollut lukittuna ankarassa ja kalliissa oikeusprosessissa, joka ei onnistunut turvaamaan minua ja oikeuttani sananvapauteen”, Heard kirjoittaa.

Koko päivityksen voi lukea alta tai tästä linkistä.

Sovittelun ehdoista ei ole ainakaan vielä kerrottu julkisuuteen.

Oikeuden tuomiossa Heard määrättiin maksamaan Deppille noin 10,6 miljoonaa euroa, kun taas Depp määrättiin maksamaan Heardille noin kaksi miljoonaa euroa. Depp oli haastanut ex-kumppaninsa oikeuteen kunnianloukkauksesta naisen Washington Postiin kirjoittaman esseen takia. Kyseisessä tekstissä Heard puhui kokemuksistaan lähisuhdeväkivallan uhrina.

Lue myös: Amber Heardin sisko osoittaa tukea sisarelleen - 'Uskoni ihmiskuntaan on horjunut'

Lue myös: Vuoden trendaavimmat henkilöt listattiin - kärkikolmikossa otsikoista tutut nimet

Lähteet: Sky News, Variety, NBC News

Kilpailut

Uusimmat