Kuva: AOP

Kuittaileeko JoJo Siwa ex-tyttöystävälleen? Piikikäs julkaisu herätti spekulaatiot

22.12.2022 14:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Siwan ja Avery Cyruksen suhde tuli päätökseensä kahden kuukauden seurustelun jälkeen.

Tanssija, laulaja ja somepersoona JoJo Siwa, 19, ja TikTok-tähti Avery Cyrus kertoivat hetki sitten eronneensa. Vaikka vain kaksi kuukautta kestänyt suhde tuli päätökseensä, kertoi Cyrus omalla TikTok-tililllään, että pari on eronnut ystävinä. Siwan uusin TikTok-video on kuitenkin herättänyt epäilykset helpon eron suhteen, sillä Siwan uusi video on melkoisen vihjaileva. 

TikTok-videolla Siwa näyttelee kahta ihmistä, jossa toinen ihmettelee, miksi kumppani haluaa erota hänestä. Siwan toinen hahmoista epäilee, että kumppanilla on joku toinen, mutta lopulta "oikea" vastaus erolle paljastuu.

- Kerroit yhdelle parhaista kavereistani, että olit innoissasi minun deittaamisesta, koska "kasvatat uraasi ja haluat päästä huipulle", Siwa on kirjoittanut videoon. 

Tähän Siwan toinen hahmoista vastaa kierrellen, mutta paljastaa samalla, että äsken heitetty veikkaus oli oikea. 

- Ei ole ketään muuta, Siwa vastaa.

Myös videon kuvateksti on mystinen ja se ilmaisee, että dramatiikkaa on ehdottomasti ollut ilmassa. 

- Ja kun sanoin, että haluan olla vain ystäviä, jotta en johdattaisi sinua harhaan suunnittelemattoman yhden yön jutun jälkeen, et halunnut olla missään tekemisissä kanssani, koska sinulla ei ollut enää mitään voitettavaa, Siwa kirjoittaa. 

Siwan video on laittanut spekulaatiot liikkeelle TikTokissa. Cyrusta ei missään kohtaan mainita videolla, mutta Siwan seuraajat epäilevät, että tanssija puhuisi Cyrusista.

"Luulen, että hän ja Avery hengailivat ja Avery halusi enemmän ja JoJo ei ja Avery käytti JoJoa hyväkseen hänen kuuluisuutensa takia. En tiedä, spekuloin vain".

"JoJo erosi Averysta ja heillä oli yhden yön juttu risteilyllä. JoJo halusi vain olla kavereita sen jälkeen, mutta Avery ei halunnut enää olla yhtäkkiä tekemisissä JoJon kanssa". 

"Kuvateksti hämmentää minua. Tapahtuiko yhden illan juttu Averyn kanssa vai jonku muun? Tarvitsen juoruja",  kommenteissa ihmetellään.

Voit katsoa julkaisun alta.

@itsjojosiwa

And when I said I just wanted to be friends so I didn’t lead you on after an unplanned hookup you wanted nothing to do with me because there was nothing to gain anymore.

♬ original sound - TaylorDuhMonki

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: JoJo Siwa pukeutui Elton Johniksi - supertähti vaikuttui aikoinaan Siwan tullessa ulos kaapista

Lue myös: JoJo Siwa seurustelee TikTok-tähden kanssa - "Olemme nyt pariskunta"

Lue myös: JoJo Siwa täräytti julki Justin Bieberin tylyn kommentin sometähdelle - video TikTokissa huvittaa

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat