Kuva: AOP

Rihanna rakastaa yksityisyyttään, mutta jakoi silti videon vauvastaan - lähde paljastaa miksi

22.12.2022 18:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Toisinaan Rihannakin haluaa jakaa kokemansa ilot yhdessä faniensa kanssa.

Supertähti Rihanna, 34, ja Asap Rocky, 34, saivat esikoisensa tämän vuoden toukokuussa ja tällä viikolla maailma sai nähdä ensimmäistä kertaa pariskunnan vauvan. Rihanna julkaisi TikTok-tilillään suloisen videon lapsestaan, jossa vauva muun muassa nappaa äitinsä puhelimen käteensä. Rihanna on suurimman osan ajasta hyvin vaitonainen yksityiselämästään ja etenkin perhesuhteistaan ja tähden julkaisema video saattoikin tulla joillekin yllätyksenä, vaikka se olikin iloinen sellainen. Hollywood Lifen lähde kertoo, että Rihannalla oli videon julkaisemiseen todella ymmärrettävä syy. 

- Hän tietää, että on tulossa paljon hetkiä, kun häntä valokuvataan lapsensa kanssa, joten hän halusi olla edellä ja olla ensimmäinen, joka paljastaa hänet, lähde kertoo. 

Lähteen mukaan supertähti haluaa toisinaan jakaa kokemansa riemut maailman kanssa, vaikka hän tykkääkin yleensä pitää yksityiset asiat itsellään.

- Niin paljon kuin Rihanna nauttiikin yksityisyydestään, varsinkin kun on kyse hänen perheestään, niin hän haluaa myös jakaa ilonsa maailman kanssa välillä. Hän on käyttänyt viimeiset seitsemän kuukautta äidiksi siirtymiseen ja kun hän on edelleen siinä prosessissa, hän todella halusi jakaa suloisen videon vauvastaan fanien kanssa.

- Rihanna ei voi olla muuta kuin ylpeä hänestä. Hän on hänen koko maailmansa, lähde kertoo.

Lue myös: Rihanna haluaisi popin supertähden esiintymään muotitapahtumaansa

Lue myös: Rihanna paljastaa, mikä on hänestä parasta äitiydessä - "Se on suloisinta ikinä"

Lue myös: Rihanna paljastaa, miten äitiys innoitti ottamaan Super Bowl -pestin vastaan: "Se oli nyt tai ei koskaan"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat