Kuva: AOP

Kate Winslet vastaa ilkeisiin Titanic-kommentteihin: "En edes ollut lihava"

24.12.2022 09:15 - Iiro Myllymäki

Kate Winsletille on ilkuttu Titanicin loppuratkaisun takia.

Vuonna 1997 ilmestyneen Titanic-elokuvan toinen pääosanesittäjä Kate Winslet, 47, on vihdoin vastannut loukkaaviin kommentteihin, joita hänen painostaan on esitetty kyseisen elokuvan yhteydessä. Kyse on elokuvan loppuun liittyvästä keskustelusta. Jo pitkään on väitelty, olisiko Leonardo DiCaprion esittämä Jack mahtunut samalle vedessä kelluvalle ovelle Winsletin esittämän Rosen kanssa. Pahansuovat katsojat ovat kommentoineet, että Rosen paino oli esteenä Jackin ottamiselle mukaan lautalle.

Winslet on puhunut asiasta Happy Sad Confused -podcastissa.

- Ilmeisesti olin liian lihava. Miksi he olivat minulle niin ilkeitä? En edes ollut vittu lihava, Winslet sanoo Varietyn mukaan.

Kate Winslet Titanic-elokuvassa (kuva: AOP)

Winslet kertoo olleensa tuohon aikaan jo muutenkin epävarma ulkonäöstään. Hän kuvailee, että kommentit tuntuivat kiusaamiselta.

Näyttelijä on aiemminkin puhunut urallaan kohtaamastaan painon arvostelusta. Hän kertoi aiemmin tänä vuonna The Sunday Timesin haastattelussa, että hänen kouluttautumisensa aikoina hänelle sanottiin, että hänen tulisi tyytyä esittämään ”läskien tyttöjen” rooleja. Winslet on onneksi huomannut muutoksen elokuva-alalla.

- Ihmisiä arvioidaan enemmän kuin nuoret pystyvät käsittelemään. Elokuva-ala on kuitenkin muuttumassa. Kun olin nuorempi, agenttini sai puheluita, joissa kysyttiin painostani. Lämmittää sydäntäni, että tämä on alkanut muuttua, Winslet sanoi.

Kate Winslet näyttelee Titanicinkin ohjanneen James Cameronin uusimmassa elokuvassa Avatar: The Way of Water. 

Lue myös: Titanic-tähti Kate Winslet pelasti lahjoituksella pulassa olevan perheen - "Purskahdin itkuun"

Lue myös: Tiesitkö? Leonardo DiCaprion lipsautus Titanicin kohtauksessa jäi lopulliseen elokuvaan

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat