Kuva: AOP

Gordon Ramsayn Holly-tytär, 22, juhlistaa kahta vuotta raittiina - jakoi koskettavan päivityksen

24.12.2022 13:15 - Iiro Myllymäki

Holly Ramsay jätti alkoholin kaksi vuotta sitten.

Julkkiskokki Gordon Ramsayn, 56, tytär Holly Ramsay, 22, on ollut kaksi vuotta raittiina. Nainen kertoo asiasta Instagram-tilillään. Tasan kaksi vuotta sitten naisen elämässä tapahtui käänteentekevä hetki.

”Tänään on tullut kaksi vuotta siitä, kun viimeksi join alkoholia. Kaksi vuotta sitten osuin pohjaan. Minua pelotti”, Ramsay kirjoittaa päivityksessä.

”En olisi uskonut, että voisin päästä sinne, missä olen tänään fyysisesti ja henkisesti. Olen taistellut joka päivä päästäkseni tähän pisteeseen”, nainen jatkaa.

Ramsay kiittää päivityksessään ihmisiä, jotka ovat olleet hänen tukenaan. Hän kertoo haluavansa käyttää ääntään murtaakseen stigmaa mielenterveysasioiden ympäriltä.

Koko päivityksen voi lukea alta tai tästä linkistä.

Holly Ramsay on aiemminkin puhunut kokemuksistaan alkoholinkäytön lopettamisen ja mielenterveyden suhteen. Hän on aiemmin kertonut Instagramin tarinoissaan lopettamisen vaikutuksista.

Alkoholinkäytön lopettaminen on saanut minut olemaan paljon enemmän läsnä. Minulla on hauskempaa ja olen enemmän hallinnassa. Alkoholi ja masennuslääkkeet eivät sovi hyvin keskenään. Päätin laittaa fyysisen ja henkisen terveyteni etusijalle”, Ramsay kirjoitti taannoin.

Gordon Ramsaylla ja hänen vaimollaan Tanalla on myös kolme muuta lasta.

Lue myös: Gordon Ramsay ylistää suomalaista hittireseptiä - reseptin luoja ällistyi

Lue myös: Gordon Ramsay pisti Jamie Oliverin kokkikirjan housuihinsa - kyseessä kannanotto fanin väitteelle

Lähteet: Metro, The Sun

Kilpailut

Uusimmat