Kuva: AOP

Netflixin jättihitin jatko-osa teki myös heti kauppansa - katsottiin miljoonia tunteja joulun pyhinä

30.12.2022 19:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Glass Onion: Knives Out Mystery on jatkoa muutaman vuoden takaiselle Knives Out -elokuvalle.

Vuoden 2019 elokuvatapaus Knives Out on saanut tänä jouluna jatko-osan Glass Onion: Knives Out Mystery, joka kaikkien odotusten mukaisesti on myös jo ehtinyt saavuttaa suursuosion.

Netflixin alkuperäiselokuvaa katsottiin pelkästään joulunpyhinä yhteensä yli 82 miljoonaa tuntia. Elokuva kestää reilun kaksi tuntia, joten se tarkoittaa sitä katsottaneen noin 35 miljoonassa taloudessa.

Elokuva julkaistiin 23. joulukuuta, kuukausi rajallisen elokuvateatterilevityksensä jälkeen. Joulunaikaan osuva julkaisuajankohta voi vaikuttaa Netflixin katsojalukuihin monella tapaa. Toisaalta suurempi joukko ihmisiä on television äärellä vapaapäivinä, mikä tarkoittaa yleisöryntäystä, mutta toisaalta taas he ovat todennäköisemmin kokoontuneina yhteen yhden televison äärelle, mikä tarkoittaa, että todellinen katsojamäärä ei vielä näy päällä olleiden televisioiden määrässä.

Muita joulunpyhinä katsojaluvuissa menestyneitä Netflix-sisältöjä olivat muun muassa Emily In Parisin ja Wednesdayn juuri julkaistut uudet kaudet.

Voit katsoa Glass Onionin trailerin alta tai täältä.

Lue myös: Ei huolta, Netflixin hittielokuvasarja ei lopu tähän: "Aion jatkaa näiden tekemistä"

Lue myös: Daniel Craigin tähdittämä hittielokuva saanee jatkoa jo varsin pian: "Se on erilainen"

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat