Kuva: AOP

Kate Hudson vähät välittää Hollywoodin nepotismista - kertoo nyt miksi

05.01.2023 15:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Kate Hudson tulee itse taiteilijaperheestä ja kokee tarinankerronnan taidon periytyvän suvussa.

Uutisoimme aiemmin "nepo baby" -termistä ja näyttelijä Roope Salmisen näkökulmasta viihdemaailman nepotismikeskusteluun. Termillä viitataan nepotismiin, eli sukulaisten suosimiseen muun muassa työelämässä ja siihen, että tunnettujen henkilöiden lapset saisivat helpommin töitä taide- ja viihdealalla. Näyttelijä Kate Hudson, 43, on nyt kertonut oman kantansa asiaan. Hudson on näyttelijä Goldie Hawnin ja muusikko Bill Hudsonin lapsi ja Katen mukaan tarinankerronta kulkee heidän suvussaan. 

- Tämä nepotismijuttu... En oikeastaan välitä. Olemme tarinankertojaperhe. Se on ehdottomasti verissämme. Ihmiset voivat kutsua sitä miksi haluavat, mutta se ei muuta sitä. 

- Luulen, että on muita aloja, jossa se on yleisempää. Ehkä mallin työt? Nään sitä bisnesmaailmassa paljon enemmän kuin Hollywoodissa. Joskus olen ollut bisnestapaamisessa, että "hetkonen, kenen lapsi tämä on?", että tämä ihminen ei tiedä mitään, näyttelijä selittää. 

Hudsonin mielestä perhe- ja sukutaustaa tärkeämpää on se, miten työnsä hoitaa ja osaako hommansa hyvin. 

- En välitä siitä, mistä tulet ja mikä on suhteesi bisnekseen. Jos teet töitä kovasti ja onnistut siinä, sillä ei ole väliä, Hudson sanoo. 

Lue myös: Miley Cyrusin äiti julkaisi kuvan Pako-sarjan tähden kanssa - seuraajat innostuivat

Lue myös: Paris Hilton pukeutui päivitettyyn versioon vuoden 2002 bileasusta - muistatko ikonisen minimekon?

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat