Kuva: MTV

Ota rahat ja juokse -uudella kaudella rahasalkkua piilottelevat tällä kertaa julkisuuden henkilöt

10.01.2023 22:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Tavoiteltu rahasalkku pitää sisällään 10 000 euroa.

Ota rahat ja juokse palaa MTV:n ohjelmistoon tammikuun lopussa. Uusi kausi poikkeaa aiemmista siten, että tällä kertaa himoittua rahasalkkua ovat piilottamassa julkisuudesta tutut henkilöt.

Kauden osallistujapareihin kuuluvat muusikot Brädi ja Tuomas Kauhanen, tubettaja Miska Haakana ja hänen avopuolisonsa keppihevossuunnittelija Alisa Aarniomäki, näyttelijä Kerttu Rissanen ja muusikko Sini Sabotage, tubettajakaksikko Molybros, ex-missit ja sosiaalisen median vaikuttajat Sabina Särkkä ja Shirly Karvinen, erikoislääkäri Pippa Laukka ja taikuri Noora Karma, tubettaja Jaakko Parkkali ja Big Brother -voittaja Perttu Sirviö, toimittaja Ina Mikkola ja tubettaja Roni Bäck ja TTK-tanssipari Ansku Bergström & Elina Gustafsson sekä muusikko Seksikäs Suklaa ja tanssija Tinze. 

Ohjelman juoneen kuuluu, että kilpaparit saavat tunnin aikaa piilottaa 10 000 euroa sisältävän rahasalkun. Käytössä heillä on pakoauto ja rahaa, jos piilotusoperaatioon tarvitsee hankkia välineitä. Jos he onnistuvat kätkemään salkun niin hyvin, etteivät etsivät Ari HuhtinenKari LaariKristiina Komulainen ja Mikko Raula löydä sitä, saavat kilpailijat pitää salkun rahapotin. Piilotusoperaation jälkeen kilpailijat joutuvat selliin kuulusteltaviksi 30 tunnin ajaksi, joka myös etsivillä on armonaikaa löytää salkku ennen kuin rahat vaihtavat omistajaa. 

Ohjelmaa juontaa edelleen entinen lumilautailija Eero Ettala.

Ota rahat ja juokse alkaa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa 27. tammikuuta.

Lue myös: Eero Ettala uudesta tv-pestistään: "Juontojen harjoittelu ja muistaminen on vaikeaa"

Lue myös: Bachelor Suomi alkaa taas - puolisoa etsii kaksi poikamiestä

Lue myös: Uutta komediasarjaa kuvataan Los Angelesissa - pääosissa Mikko Leppilampi, Kari Ketonen ja Antti Luusuaniemi

Kilpailut

Uusimmat