Kuva: AOP

Pamela Anderson paljastaa, kuinka Tommy Lee menetti malttinsa suutelukohtauksen vuoksi

24.01.2023 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Lee raivostui, kun Anderson suuteli Baywatch-sarjan kohtauksessa David Chokachin kanssa.

Näyttelijä ja malli Pamela Anderson, 55, avaa vauhdikasta elämäänsä tuoreessa Netflix-dokumentissa, joka julkaistaan 31. tammikuuta. Samana päivänä julkaistaan myös Andersonin elämäkertakirja.

Dokumentissa Anderson muun muassa kertoo, kuinka hänen ex-puolisonsa Tommy Lee oli hyvin mustasukkainen. Lee esimerkiksi raivostui, kun Anderson suuteli Baywatch-sarjan kohtauksessa David Chokachin kanssa. 

"Tommy oli todella mustasukkainen. Ehkä se on rakkautta. Suutelin Chokachin kanssa ja en kertonut siitä Tommylle. Tommy menetti malttinsa. Hän tuhosi asuntovaununi kuvauspaikalla ja löi nyrkin kaapin läpi. Pyysin häneltä anteeksi ja sanoin, että en tee niin enää", Anderson kirjoitti aikoinaan päiväkirjamerkinnöissä, jotka paljastuvat dokumentissa.  

Anderson on puhunut usein Leen väkivaltaisesta käytöksestä ja Lee on ollut myös vankilassa pahoinpitelyn vuoksi. 

Tommy Lee ja Pamela Anderson. (kuva: AOP)

Dokumentissa Anderson kertoo omin sanoin elämästään päiväkirjojen ja arkistovideoiden saattelemana. Anderson pohtii, millaista oli nousta tyhjästä valtavaan kuuluisuuteen ja puhuu myös myrskyisistä liitoistaan sekä seksivideoskandaalista, jossa hänen ja Tommy Leen kotivideo vuoti julkisuuteen.

Seksivideoskandaalista julkaistiin viime vuonna myös fiktiivinen Pam & Tommy -sarja. Draamakomediasarjassa kerrotaan Pamela Andersonin ja Tommy Leen rakkaustarina, ja sarja keskittyy parin seksivideoskandaaliin. Andersonin lähipiiristä on kerrottu, että nainen on tyrmistynyt ilman hänen lupaansa tehdystä sarjasta.

Lue myös: Seksivideoskandaali on edelleen Pamela Andersonin muistoissa - paljastaa, kuinka selvisi kohusta

Lue myös: Pamela Anderson kertoo näyttelijätähden vilauttaneen sukuelintään hänelle - mies heitti päälle vielä ikävän kommentin

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat