Kuva: Nelonen / Promo

Diili-kilpailijat julki - mukana muun muassa juristi ja rakennusmestari

31.01.2023 10:28 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Jaajo Linnonmaan rinnalla Diilin johtoryhmässä istuvat tälläkin kaudella brändistrategi, luova johtaja ja Macwellin toinen perustaja Toni Lähde sekä yrittäjä ja enkelisijoittaja Noora Fagerström.

Suosikkiohjelma Diili on julkistanut kilpailijat. Uudella kaudella mukana on jälleen joukko piinkovia bisneksentekijöitä ja kunnianhimoisia osaajia valmiina kilpailemaan paikasta start up -yrittäjä Jaajo Linnonmaan yritysimperiumin operatiivisena johtajana

Uudet Diili-kilpailijat ovat: rakennusmestari Emmi Suuronen, hotellinjohtaja Aki Keskitalo, juristi Aleksi Haukijärvi, markkinointitiimin vetäjä Anna Knihti, projektipäällikkö Anni Tele, yrittäjä Atte Salminen, sijoitusneuvoja Emma Riihiniemi, myynnin esimies Janne Virtanen, aluemyyntipäällikkö Jari Tiippana, tapahtuma-alan yrittäjä Mikko Almgren, myyntineuvottelija Nico From, yrittäjä Tiina Räisänen, operatiivinen johtaja Piia Koriseva, aluepäällikkö Vili Värtinen, mainostoimistoyrittäjä Vijami Harjuniemi sekä sales executive Wenla Väärälä.

Diili-kilpailijat. (kuva: Nelonen / Promo)

Kisaajien kohtaamat tehtävät ovat aiempaa isompia ja näyttävämpiä. Uudella kaudella tullaan näkemään yksi Suomen Diili-historian suurimpia tuottoja sekä vastapainoksi myös kaikkien aikojen huonoin tulos. Kausi on myös aiempaa pidempi, kilpailijoita on enemmän ja jokaisen osaaminen ja voitontahto on kovalla tasolla. 

- Osallistuin tällä kaudella itse jo ohjelman casting-vaiheeseen, sillä ohjelman päätavoitehan on löytää mulle paras mahdollinen työkaveri. Kilpailijoita on nyt peräti 16, mikä antoi vapautta valita eri taustaisia ihmisiä erilaisilla vahvuuksilla. On myyntitykkejä, johtajia, yrittäjiä ja markkinoinnin ammattilaisia. Ja koska itse operoin viihdekentällä, niin kyllä mukaan mahtui muutama julkisuudestakin tuttu henkilö, Jaajo Linnonmaa sanoo.

- Kaudesta tuli meidän kaikkien tekijöiden mielestä historian paras ja viihdyttävin. Vauhtia, sähellystä ja tunteita riittää ihan kauden avausjaksosta finaaliin asti. Parhaana esimerkkinä kauden avausjakso, jossa tehtävänanto liittyy kalastukseen, josta kenelläkään ei ollut aiempaa kokemusta. Kun samaan aikaan kilpailijat yrittävät oppia uutta ja tulla tuntemattomien kilpakumppanien kanssa toimeen, syntyy törmäyksiä pakostikin. Näitä konflikteja sitten selvitellään johtoryhmässä välillä naurua pidätellen ja joskus ärräpäitä ladellen, Linnonmaa jatkaa.

Jaajo Linnonmaan rinnalla Diilin johtoryhmässä istuvat tälläkin kaudella brändistrategi, luova johtaja ja Macwellin toinen perustaja Toni Lähde sekä yrittäjä ja enkelisijoittaja Noora Fagerström.

Diili alkaa Nelosella ja Ruudussa maanantaina 6.maaliskuuta.

Lue myös: Diili-kilpailija Dora Palmroos säteilee perheonnea - vauva sai suloisen nimen

Lue myös: Podcast: Diilistä tuttu miljonääri Noora Fagerström puhuu niukoista ajoistaan - lopulta elämä muuttui

Kilpailut

Uusimmat