Kuva: AOP

Ana de Armas on saanut tarpeekseen sosiaalisesta mediasta - 'Näyttelijöiden salaperäisyys on kadonnut'

21.02.2023 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Ana de Armas kertoo, että poistuisi tyystin sosiaalisesta mediasta mikäli se olisi mahdollista.

Näyttelijä Ana de Armas, 34, olisi valmis palauttamaan salaperäisyyden viitan Hollywoodin ylle. Näyttelijän mukaan sosiaalinen media on muuttanut fanien tavan nähdä julkisuuden henkilöt.

- Minusta tuntuu, että uusi sukupolvi ei pidä kuuluisuutta mystisenä sosiaaisen median vuoksi, näytteijä toteaa Vanity Fairin haastattelussa.

- Siellä on niin paljon tietoa ja avoimuutta. Ajatus siitä, että elokuvatähti olisi saavutettavissa ainoastaan valkokankaalla on tiessään.

Näyttelijän mukaan syy löytyy ihmisistä itsestään, sillä sosiaalisessa mediassa jaetaan avoimesti tietoa itsestään.

De Armas näyttelee viime vuonna julkaistussa Blonde-elokuvassa edesmennyttä näyttelijä Marilyn Monroeta ja näyttelijä kertookin voivansa samaistua hahmoonsa.

- Jos Marilyn Monroesta poistaa elokuvatähteyden, hän oli vain näyttelijä, joka yritti navigoida elämässä ja tässä systeemissä, mikä on vaikeaa kenelle tahansa, de Armas pohtii.

De Armas kertoo haastattelussa poistaneensa valtaosan sosiaalisen median applikaatioistaan. Instagram-tililään hän käyttää projektiensa mainostamiseen.

- En juurikaan käytä sitä, sillä mielestäni asiat ovat pielessä sosiaalisessa mediassa, näyttelijä toteaa.

Hän kertookin, että poistaisi Instagram-tilinsä mikäli pystyisi.

- Ymmärrän, etten ole ainoastaan näyttelijä. Minulla on muita brändejä, joiden kanssa työskentelen ja minulla on muita sitoumuksia.

De Armasin mukaan sosiaalisessa mediassa on hankala löytää tasapaino sisällön suhteen.

- Se on vaikeaa, sillä on paineita jakaa henkilökohtaista sisältöä, tai jotain yksityiselämästään, jotta ihmiset pysyisivät kiinnostuneina. Siinä täytyy jotenkin löytää tasapaino, joka on vaikeaa.

Näyttelijä on puhunut aiemminkin haasteista yksityisyyden kanssa. Viime syyskuussa näyttelijä avasi Varietyn haastattelussa tuntojaan paparazzien häneen suuntaamasta huomiosta, kun hän seurusteli näyttelijä Ben Affleckin kanssa.

- En ole koskaan ollut sellainen, että haluaisin muuta kuin työhöni liittyvää huomiota, näyttelijä totesi syyskuussa.

- Kun huomio ei liity työhöni, niin se tuntuu järkyttävältä, epäkunnioittavalta, epäsopivalta, vaaralliselta ja turvattomalta, de Armas luetteli tuolloin.

- Etenkään tässä maassa en tiedä, kuinka voisi suojautua. En tiedä muuta keinoa lopettaa sen tapahtumista kuin lähtemällä, näyttelijä summasi viime syksynä.

Lue myös: Ana de Armas kuvailee saamaansa huomiota suhteestaan Ben Affleckin kanssa vaaralliseksi ja epäsopivaksi

Lue myös: Ana de Armas harmittelee, mitä Marilyn Monroe -leffan alastonkohtauksille vääjäämättä käy netissä

Lue myös: Ana de Armas pyysi Marilyn Monroen haudalla lupaa esittää tätä elokuvassa: "Tunsimme valtavaa vastuuta"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat