Kuva: SHUTTERSTOCK

Kylie Jenner ei ole enää Instagramin seuratuin nainen - uusi hallitsija ei itse edes käytä sovellusta

23.02.2023 10:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Selena Gomezilla on Instagramissa yli 381 miljoonaa seuraajaa.

Kylie Jennerin, 25, kausi Instagramin seuratuimpana naisena on päättynyt ainakin toistaiseksi. Näyttelijä-laulaja Selena Gomez, 30, hallitsee nyt titteliä yli 381 miljoonalla seuraajalla. Tänään klo 9.15 Jennerillä oli seuraajia 380 426 643. Samaan aikaan Gomezilla oli 381 129 031 seuraajaa.

Vaikka Gomez on ollut viime aikoina aktiivisempi Instagramissa, hän kertoi Vanity Fair -lehdelle aiemmin tässä kuussa, ettei hänellä ole puhelimessaan kuin TikTok. Gomez kertoo poistaneensa Instagramin vuosia sitten puhelimestaan ja julkaisut tekee hänen avustajansa.

- Minulla ei koskaan ole ollut mahdollisuutta mennä varsinaiseen lukioon. Maailmani oli lukioni ja aloin saada tietoja, joita en halunnut. Kävin eron aikana läpi vaikeita aikoja enkä halunnut nähdä mielipiteitä suhteesta tai siitä kuinka minua vertailtiin johonkin toiseen. Sain tuhansia mukavia kommentteja, mutta mieleni suuntautui suoraan ilkeisiin kommentteihin, kertoi Gomez lehden haastattelussa.

- Minulla on puhelimessa ainoastaan TikTok, koska se on mielestäni vähemmän vihamielinen. Sosiaalisessa mediassa on kuitenkin paljon hyvää kuten yhteydenpito faneihin. Nykyään lähetän kaikki julkaisuni avustajalleni, joka julkaisee ne. Kommenteista ja yhteydenotoista tiimini kerää muutamia rohkaisevia kommentteja ja näyttää ne minulle.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Selena Gomez avautuu sairautensa tuomista haasteista - haluaa rohkaista kaltaisiaan

Lue myös: Selena Gomez ärsyyntyy toisinaan Disney-menneisyytensä kaivelemisesta - syy yksinkertainen

Lue myös: Ero Justin Bieberistä murensi Selena Gomezin - rankka palaute sai laulajan ahdistumaan

Lähde: ELLE

Kilpailut

Uusimmat