Kuva: AOP

Kylie Jennerillä ei ole juuri mitään yhteistä yhden siskonsa kanssa – paljastus yllättää

26.02.2023 11:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Jennerillä on yhteensä neljä siskoa. Sisarussuhteille on kuitenkin luonnollista, että joidenkin kanssa on enemmän yhteistä kuin toisten.

Tosi-tv-tähti Kylie Jennerillä, 25, on yhteensä neljä siskoa: Kourtney KardashianKim KardashianKhloé Kardashian ja Kendall Jenner. Kylie itse on viisikosta nuorin. Harvoin kukaan kuitenkaan tuntee yhtä paljon samankaltaisuutta jokaiseen sisarukseensa ja on ihan luonnollista, että joidenkin kanssa on enemmän yhteistä kuin toisten.  Tähdellä onkin selvä vastaus siihen, kenen kanssa hänellä on vähiten mitään yhteistä. Vastaus saattaa jopa yllättää. 

- Epäilemättä Kendall. Tiedätkö mitä kuitenkin sanotaan? Vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa. Niin se toimii meillä, Jenner paljastaa. 

Kendall Jenner, 27, on viisikosta toiseksi nuorin ja hän on vain kaksi vuotta Kylieta vanhempi. Entä kuka siskoista sitten tuntuu Kyliesta kaikista läheisimmältä?  

- Se muuttuu ajan myötä. Juuri nyt se on Kim. Hän on muuttunut paljon viime aikoina. Olemme hyvin yhteydessä, hän on siskoista sen ensimmäinen jolle soitan kun tarvitsen jotain. Olemme käyneet läpi samanlaisia kokemuksia viime aikoina, Jenner sanoo. 

Lue myös: Kylie Jenner ei ole enää Instagramin seuratuin nainen - uusi hallitsija ei itse edes käytä sovellusta

Lue myös: Kylie Jennerin asua koristi oikean kokoinen leijonan pää - sosiaalisessa mediassa raivostuttiin

Lue myös: Kylie Jenner paljasti lapsensa nimen - julkaisi myös ensimmäisen kuvan nuorimmaisestaan

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat