Kuva: AOP

Billie Eilish on poistanut sosiaalisen median alustat puhelimestaan - kertoo syyn

04.03.2023 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Laulaja Billie Eilish on saanut tarpeekseen sosiaalisen median valheellisesta ja ilkeästä sisällöstä.

Laulaja Billie Eilish, 21, kertoo Conan O'Brien Needs A Friend -podcastissa poistaneensa sosiaalisen median applikaatiot puhelimestaan.

- En katso sitä enää. Olen poistanut kaikki somet puhelimestani, Eilish paljastaa.

Eilish kertoo äärimmäisen teon olleen hänelle suuri asia.

- Minusta tuntuu siltä, että vartuin internetin täydellisenä aikana, kun se ei ollut vielä niin keskeinen asia. Minulla todellakin oli lapsuus ja puuhastelin koko ajan, Eilish toteaa jaksossa.

- Silloin oli tietokoneita ja tietokonepelejä, mutta vähän. Me teimme asioita. Kun olin esiteini, oli älypuhelimia ja kun vartuin enemmän, niin netti oli kaikkea sitä, mitä se tänä päivänä on, laulaja jatkaa.

Laulaja toteaa podcastissa olleensa osa nykyisen kaltaisen sosiaalisen median syntymistä.

- Ollessani esiteini ja teini internetissä, he olivat kansaani ja minä olin yksi heistä. Minä olin yksi niistä ihmisistä internetissä, Eilish pohtii.

- Sisäisesti minusta tuntui siltä, että mikään ei muuttunut, tein vain sitä mitä olin aina tehnyt. Pikkuhiljaa katsomani sisällöt alkoivatkin kertomaan minusta, laulaja.

Eilish kertoo esimerkin tilanteesta, jossa hän oli poikaystävänsä Jesse Rutherfordin kanssa, kun Eilishistä kertova video julkaistiin internetiin.

- Se oli sellainen 'Billie Eilish on kamala tyyppi' -video. Se oli tosissaan tehty video, jossa kerrottiin miksi olen kamala. Olin äimistynyt hullusta todellisuudesta, jossa elän, Eilish muistelee.

Eilish toteaa haastattelussa ikävän sisällön lisäksi olevansa hämmästynyt siitä, kuinka herkästi alkaa uskomaan internetistä lukemiinsa asioihin.

- Uskon kaiken, mitä luen netistä. Tiedän sen olevan typerää, eikä minun pitäisi tehdä sitä, sillä olen kokenut itse sen, ettei kaikki siellä ole totta, Eilish summaa.

Lue myös: Billie Eilishista liikkuu jättimäinen huhu - "Se ei ole totta"

Lue myös: Yksi hiusväri ei ole ollut Billie Eilishin mieleen - "En tuntenut oloani seksikkääksi hetkeäkään"

Lue myös: Billie Eilish hehkuttaa poikaystäväänsä - "Maailman kuumin jätkä"

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat