Kuva: AOP

Adele antoi vastanaineelle hääparille ihanan huomionosoituksen kesken keikan - video sulattaa sydämen

06.03.2023 20:15 - Iiro Myllymäki

Hääpari on iloinnut kohtaamisesta sosiaalisessa mediassa.

Artisti Adelen, 34, konsertissa nähtiin viime viikonloppuna kaunis hetki, kun juuri naimisiin mennyt pariskunta sai ihanan huomionosoituksen artistilta. Muun muassa People uutisoi Gabysta ja Evanista, jotka olivat katsomassa Adelen Las Vegasin -keikkaa lauantaina hääasuissaan.

Adele esitti When We Were Young -kappalettaan ja kulki kappaleen aikana yleisön seassa. Tässä kohtaa laulaja huomasi hääparin ja pysähtyi heidän kohdalleen.

- Menittekö naimisiin tänään? Onneksi olkoon! Adele sanoi innoissaan laulun lomassa.

Vaimo Gaby on jakanut videon parin kohtaamisesta Adelen kanssa. Evan ojensi Adelelle tussin, ja laulaja kirjoitti nimikirjoituksensa Gabyn häämekon helmaan. Gabyn Instagram-videon tekstistä käy ilmi, että parin pitkäaikaisena toiveena oli, että Adele laulaisi heidän häissään. Nyt he saivat tämän haaveen tavallaan toteutettua.

Löysin elämäni rakkauden, ja tämä mies oli päättänyt saada Adelen laulamaan häihimme. Seitsemän vuotta myöhemmin kaikki unelmamme kävivät toteen. Kiitos Adele, että annoit meille elinikäisen muiston”, nainen kirjoittaa videon yhteydessä.

Videon tilanteesta voit katsoa alta. Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä.

Myös sulhanen on jakanut ainutkertaisesta tilanteesta videon omassa Instagramissaan. Kyseiseltä videolta kuuluvat myös Adelen innostuneet kommentit hääparille.

Jos upotus ei näy, näet julkaisun täältä.

Adelen Las Vegas -keikoilla on aiemminkin nähty tunteikkaita hetkiä. Nainen esimerkiksi liikuttui kyyneliin nähtyään mieskatsojan pidelleen kuvaa edesmenneestä vaimostaan. Voit lukea lisää aiheesta tästä jutusta.

Lue myös: Dwayne Johnson yllätti Adelen - artisti meni täysin sanattomaksi

Lue myös: Adele kertoo käyvänsä jälleen terapiassa - "Minun täytyi aloittaa"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat