Kuva: HBO / YouTube

Hyviä uutisia The Last of Us -faneille: Sarja saa toisen tuotantokauden

10.03.2023 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Sarjan jatko-osan julkaisupäivämäärästä ei ole vielä tietoa, mutta sarjan kuvaukset käynnistyvät mahdollisesti vielä tänä vuonna.

Suursuosioon noussut, samannimiseen peliin perustuva dystopiasarja The Last of Us saa toisen tuotantokauden. Asiasta kertoo sarjaa julkaiseva HBO. 

- Tuntuu epätodelliselta, että se tehdään uudestaan, sarjassa näyttelevä Bella Ramsey, 19, toteaa viihdesivusto Entertainment Tonight:lle.

- En halua ryhtyä vertailemaan sitä ensimmäisen kauden kokemukseen, näyttelijä jatkaa. 

Teini-ikäistä Ellietä sarjassa näyttelevä Ramsey kertoo saaneensa kiitosta roolistaan muun muassa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöiltä. Ramsey identifioi itsensä ei-binääriseksi. 

Myös alkuperäisen pelin fanit ovat kiittäneet Ramseyta sarjasta. 

- Pelaajien reaktio sarjaan on ihana, Ramsey toteaa. 

Näyttelijän mukaan on erityisen tärkeää, että alkuperäisen pelin fanit ovat pitäneet sarjasta ja sarja on lunastanut pelaajien odotukset. 

Ramsey näyttelemä hahmo ikääntyy viisi vuotta pelin ensimmäisen ja toisen osan välillä. Ensimmäisessä osassa Ellie on 14-vuotias ja jatko-osassa 19-vuotias. Fanit uskovat Ramseyn istuvan myös vanhemman Ellien rooliin. HBO ei myöskään ole ilmoittanut aikeistaan korvata Ramseyta toisella näyttelijällä. 

Sarjan toinen päänäyttelijä Pedro Pascal tullaan näkemään sarjan toisella tuotantokaudella. 

Toistaiseksi toisen tuotantokauden julkaisupäivämäärä ei ole tiedossa. Toisen tuotantokauden ennakkovalmistelut ovat käynnissä. Pascal kommentoi helmikuussa Collider-julkaisun haastattelussa, että uuden kauden kuvaukset alkavat mahdollisesti vuoden 2023 aikana. 

Lue myös: Tarkkasilmäiset bongasivat mokan The Last of Us -sarjasta - löydätkö virheen?

Lue myös: Game of Thrones -näyttelijät tähdittävät uutta dystopiasarjaa - perustuu menestyspeliin

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat