Kuva: YouTube / HBO

Game of Thrones -näyttelijät tähdittävät uutta dystopiasarjaa - perustuu menestyspeliin

15.12.2022 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

The Last of Us -sarja sijoittuu aikaan 20 vuotta modernin sivilisaation tuhoutumisen jälkeen. Karaistunut selviytyjä Joel palkataan salakuljettamaan 14-vuotias tyttö Ellie pois vainotulta eristysalueelta.

Suosikkivideopeliin perustuva The Last of Us -sarja saa ensi-iltansa HBO Maxilla 16. tammikuuta.

Yhdeksästä jaksosta koostuva sarja perustuu samannimiseen, kriitikoiden kehumaan videopeliin. Alkuperäisen PlayStation-pelin on kehittänyt Naughty Dog, ja siihen pohjaavan HBO-sarjan ovat käsikirjoittaneet ja tuottaneet HBO:n Chernobyl-sarjasta tunnettu Craig Mazin ja The Last of Us -pelin luonut Neil Druckmann.

The Last of Us -pelisarja on ollut valtavan suosittu ja sitä on myyty maailmanlaajuisesti miljoonia kappaleita. 

The Last of Us -sarja sijoittuu aikaan 20 vuotta modernin sivilisaation tuhoutumisen jälkeen. Karaistunut selviytyjä Joel palkataan salakuljettamaan 14-vuotias tyttö Ellie pois vainotulta eristysalueelta. Alkujaan vähäpätöiseltä tuntunut tehtävä muuttuu pian Yhdysvaltojen läpi kulkevaksi raa’aksi, sydäntäsärkeväksi matkaksi, jonka varrella molempien on turvattava toisiinsa selviytyäkseen.

Uutuussarjaa tähdittävät muun muassa Pedro Pascal (Joel) sekä Bella Ramsey (Ellie).  Molemmat heistä ovat tuttuja muun muassa Game Of Thronesista, jossa Pascal näytteli Oberyn Martellia ja Ramsey Lyanna Mormontia.

Näet sarjan trailerin alta tai tästä. Videota on katsottu kymmenessä päivässä yli 14 miljoonaa kertaa ja se on saanut pelisarjan fanit innostumaan. 

Lue myös: Tuomas Holopaisenkin fanittamasta videopelistä tehdään tv-sarja: Päänäyttelijät Game of Thronesista

Lue myös: Loppukliimaksi jättää mieleen pettymyksen - Arvostelussa: The Last of Us part II (PS4)

Kilpailut

Uusimmat