Kuva: AOP

Jennifer Lawrence tähdittää roisia komediaa - yrittää päästä sänkyyn ujon opiskelijan kanssa

12.03.2023 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Lawrence tunnetaan muun muassa Nälkäpeli- ja X-Men-elokuvasarjoista. Hän voitti parhaan naispääosan Oscar-palkinnon elokuvasta Unelmien pelikirja.

Oscar-palkittu näyttelijä Jennier Lawrence, 32, tähdittää seuraavaksi roisia komediaa No Hard Feelings, joka julkaistaan kesällä elokuvateattereissa.

Elokuvassa äiti ja isä haluavat, että heidän poikansa pääsisi poikuudestaan ja ehtisi deittailla ennen kuin astelee yliopistoon. Äidin ja isän ilmoitukseen vastaa Maddie, jota Lawrence näyttelee. 

Lawrencen lisäksi elokuvaa tähdittävät muun muassa Matthew BroderickLaura BenantiNatalie Morales sekä Scott MacArthur. Ohjauksesta vastaa Gene Stupnitsky, joka on ollut tekemässä muun muassa Year One - ja Bad Teacher -elokuvia. 

No Hard Feelings -elokuvasta on myös nyt julkaistu traileri, jossa nähdään, kuinka Lawrencen esittämä hahmo kohtaa nuoren miehen. Videota on katsottu hetkessä yli miljoona kertaa.

Lawrence tunnetaan muun muassa Nälkäpeli- ja X-Men-elokuvasarjoista. Hän voitti parhaan naispääosan Oscar-palkinnon elokuvasta Unelmien pelikirja.  

Näet trailerin alta. Jos video ei näy, katso se täältä. 

Lue myös: Jennifer Lawrence ei ole haastatteluiden suuri fani - "Tiedän, että tulen kuulostamaan tyhmältä"

Lue myös: Jennifer Lawrence paljastaa, kenen julkisuuden henkilön tapaaminen veisi jalat alta

Kilpailut

Uusimmat