Kuva: AOP

Disneyn kehuttu fantasiasarja ei saa jatkoa - mukana oli myös suomalainen Star Wars -tähti

17.03.2023 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Uusissa Star Wars -elokuvissa Chewbacca-hahmoa näyttelevä suomalainen Joonas Suotamo teki Willow-sarjassa pienen roolin.

Vuonna 1988 julkaistiin Willow-niminen fantasiaelokuva, joka perustui Star Wars -luoja George Lucasin tarinaan. Elokuva kertoo maanviljelijästä, joka joutuu suojelemaan erityista prinsessavauvaa pahalta kuningattarelta.

Elokuvaa on kehuttu valtavasti ja se nousi tietynlaiseksi kulttiklassikoksi. Fanit saivatkin marraskuussa lisää katsottavaa, kun Willow-niminen sarja julkaistiin Disney+-palvelussa. Alkuperäistä elokuvaa tähdittänyt Warwick Davis palasi pääroolinsa Willow Ufgoodiksi. 

Uusissa Star Wars -elokuvissa Chewbacca-hahmoa näyttelevä suomalainen Joonas Suotamo teki Willow-sarjassa myös pienen roolin. Suotamo näytteli harmaaihoista ja monsterimaista Scourgea.

Nyt kuitenkin useat mediat, kuten Deadline ja Hollywood Life, raportoivat, että Willow-sarja ei saa jatkoa. Syytä päätökselle ei tiedetä, mutta todennäköisesti sarja ei kerännyt tarpeeksi katsojia.

Willow kuitenkin on tekijöiden mukaan ylpeä osa Lucasin historiaa ja tulevaisuudessa elokuvasta tai sarjasta voidaan tehdä uusia versioita. 

Lue myös: Star Wars -tähti Joonas Suotamo nähdään uudessa Disney-fantasiaseikkailussa - näyttelee pahista

Lue myös: Kehuttu fantasiaelokuva saa jatkoa - perustuu Star Wars -luojan tarinaan

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat