Kuva: All Over Press

Better Call Saul -tähti avautuu rankasta sydänkohtauksestaan - "Yritän edelleen tulla sinuksi sen kanssa"

19.03.2023 14:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Vuonna 2021 sydänkohtauksen saanut Bob Odenkirk yrittää nyt hidastaa hieman tahtia.

Näyttelijä Bob Odenkirkin, 60, maailma mullistui vuoden 2021 heinäkuussa, kun hän sai äkillisen sydänkohtauksen Better Call Saul -sarjan kuvauksissa. Näyttelijä on päässyt jo sittemmin palaamaan takaisin työnteon pariin ja ehtinyt kirjoittaa lastenkirjankin, mutta yhtäkkinen kohtaus ei koskaan unohdu. Tällä hetkellä näyttelijä haluaa hieman hidastaa vauhtiaan. 

- Suuria elämänmuutoksia on tapahtumassa. Yritän olla enemmän läsnä ja tehdä elämääni tilaa, koska kun juokset asiasta toiseen, riistät itseltäsi kokemuksen hauskuuden, Odenkirk kertoo PEOPLE-lehdelle. 

Odenkirkillä ei ole vieläkään muistikuvia siitä mitä tapahtui, kun hänen sydämensä lakkasi kesken kuvausten lyömästä ja hänet kiidätettiin Albuquerquen sairaalaan. Rankan kokemuksensa jälkeen näyttelijä sai onneksi paljon tukea muun muassa kollegoiltaan, jotka ilmaisivat huolensa ja välittämisensä somessa. Kaikesta saamastaan tuesta ja rakkaudesta näyttelijä sanookin olevansa todella kiitollinen.

- Yritän edelleen tulla sinuksi sen kanssa. Olen myös edelleen hämmästynyt siitä, kuinka monet ihmiset ovat osoittaneet niin hyvää tahtoa minua kohtaan ja halunneet minun olevan kunnossa. En oikein tiedä, mihin pitäisi vedota – Saul ei ole erityisen hyvä ihminen! Mutta se oli äärimmäisen koskettavaa ja voin vain arvostaa sitä. 

Lue myös: Sydänkohtauksen saanut Breaking Bad -tähti pitää tauon työnteosta - lue koko kirjoitus

Lue myös: Breaking Bad -tähden sairaskohtaus oli sydänperäinen - näyttelijäkollegat huolissaan

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat