Kuva: AOP

Gwyneth Paltrow'n oikeudenkäynnistä tuli jo nettimeemi - vastapuolen asianajajan käytös ihmetyttää

28.03.2023 15:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijän ja asianajajan sanailu on muistuttanut joidenkin mielestä kiusallisia ensitreffejä.

Oscar-palkittu näyttelijä Gwyneth Paltrow, 50, on oikeudessa vuonna 2016 tapahtuneen lasketteluonnettomuuden takia. 76-vuotias eläkeläismies Terry Sanderson on haastanut naisen oikeuteen, ja hän syyttää Paltrow’ta häneen törmäämisestä laskettelurinteessä. Mies kertoo saaneensa onnettomuudessa aivovamman ja murtaneensa neljä kylkiluuta, ja lisäksi hän on kertonut tapahtuman aiheuttamista henkisistä vaurioista.

Sanderson vaatii Paltrow’lta noin 278 000 euroa. Paltrow puolestaan on nostanut vastakanteen miestä vastaan ja vaatii oikeudessa yhtä dollaria ja oikeudenkäyntikulujen kattamista.

Molemmat osapuolet ovat todistaneet oikeudessa ja kertoneet oman näkemyksensä tapahtumien kulusta. Kumpikin syyttää törmäämisestä toista osapuolta. Netissä keskustelu on osittain kääntynyt tosin hieman yllättävään suuntaan. Sandersonin asianajajanan toimivan Kristin VanOrmanin käytös on herättänyt kummastusta nettikommentoijissa. Esimerkiksi Twitterissä on levitetty The Washington Postin koostamaa videota, jossa nähdään VanOrmanin ja Paltrow’n välistä kanssakäymistä, kun Paltrow istuu todistajanaitiossa.

Monen kommentoijan mielestä asianajaja vaikuttaa jopa ihastuneelta näyttelijään. VanOrman kysyi Paltrow’lta muun muassa tämän pituudesta. Paltrow vastasi olevansa olevansa vähän alle 178 senttiä pitkä.

- Olen niin kateellinen, VanOrman vastasi.

- Luulen tosin, että olen kutistumassa, Paltrow sanoi.

- Niin me molemmat. Minun pitää käyttää kymmenen sentin korkoja, jotta pääsisin 165 senttimetriin, VanOrman sanoi.

Tässä kohtaa Paltrow vielä kehui asianajajan korkokenkiä. Videon tästä ja muutamasta muusta kaksikon välisestä keskustelusta voi katsoa alta. Jos upotus ei näy, voit katsoa videon tästä linkistä.

Muun muassa somevaikuttaja ja aktivisti Matt Bernsteinin jakaman videon alla on monia kommentteja, joissa on kiinnitetty huomiota asianajajan ja Paltrow’n väliseen sanailuun ja ilmeisiin.

”Suudelkaa jo!”

”Tämä oli kuin katsoisi ensimmäisiä treffejä, ja kömpelöitä sellaisia.”

”Hullua on se, että tämä nainen toimii asianajajana ihmiselle, joka haastoi Gwynethin oikeuteen. Hän siis palkkasi Gwyneth-fanin edustamaan häntä Gwynethiä vastaan.”

”Miksi he flirttailevat?”

Täydeksi fanittamiseksi VanOrmanin käytös ei tosin ole oikeudenkäynnissä mennyt. Asianajaja on esimerkiksi syyttänyt Paltrow’ta valehtelusta oikeudessa ja siitä, että tämä olisi antanut epäjohdonmukaisia lausuntoja. The Washington Post huomauttaa, että mukavan puheenparren lomassa VanOrman myös pyrki osoittamaan, että Paltrow olisi käyttäytynyt hallitsemattomasti rinteessä ennen onnettomuutta.

Oikeudenkäynnin odotetaan ratkeavan myöhemmin tällä viikolla.

Lue myös: Gwyneth Paltrow luuli, että lasketteluonnettomuudessa oli jotain "perverssiä" - "Kuulin murahtavan äänen"

Lue myös: Gwyneth Paltrow astui oikeuden eteen - eläkeläismies syyttää aivovamman tuottamisesta

Lähteet: The Washington Post, ET Online

Kilpailut

Uusimmat