Kuva: AOP

Heidi Klum julkaisi hulvattoman kuvanmuokkauksen Barbie-leffaan liittyen

06.04.2023 21:15 - Iiro Myllymäki

Heidi Klum hauskuttaa someseuraajiaan.

Malli ja tv-esiintyjä Heidi Klum, 49, on monen muun tavoin innoissaan tulevasta Barbie-elokuvasta. Tämä käy ilmi naisen tuoreesta Instagram-päivityksestä. Kuva mukailee Barbie-elokuvan omalla Instagram-tilillä julkaistuja kuvia elokuvan roolihahmoista. Elokuvahahmojen sijaan kuvassa kuitenkin poseeraa Klum itse – tosin hyvin erikoisessa ulkomuodossa.

Klum on muokannut kuvaan otoksen itsestään viime vuoden halloween-asussaan. Nainen tunnetaan näyttävänä halloween-pukeutujana, ja hän ylitti itsensä erikoisuudessa viime kerralla sonnustautuessaan valtavaksi kastemadoksi. Naisen Instagram-julkaisussa yhdistyy tuttu Barbie-logo ja Klumin matolook, ja yhdistelmä on sanalla sanoen hätkähdyttävä.

”Tämä Barbie vain matoilee menemään”, lukee kuvassa vapaasti suomennettuna.

Tämäkin osuus mukailee Barbie-leffan roolihahmojen julkistuspäivityksiä.

Voit katsoa Klumin päivityksen alta. Jos se ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Alta puolestaan voit katsoa, miltä oikeat Barbie-päivitykset näyttävät. Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä.

21. heinäkuuta ensi-iltaan tulevasta Barbie-elokuvasta julkaistiin juuri uusi teaser-traileri. Pääosassa Barbiena nähdään Margot Robbie ja Keninä Ryan Gosling, mutta mukana on myös muita Barbie- ja Ken-hahmoja. Tähtikattaukseen kuuluvat myös muun muassa America Ferrera, Kate McKinnon, Dua Lipa, Helen Mirren, Issa Rae ja Will Ferrel. Elokuvan on ohjannut Greta Gerwig.

Lue myös: Barbie-elokuvan traileri julki - elokuvassa nähdään liuta maailmantähtiä

Lue myös: Dua Lipa räväyttää: Näyttelee Barbie-elokuvassa!

Kilpailut

Uusimmat