Kuva: AOP

Shakira pyytää yksityisyyttä lapsilleen - 'Pyydän välttämään heidän seuraamistaan'

12.04.2023 12:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pop-tähti Shakira on päättänyt muuttaa lastensa kanssa asumaan Miamiin ja hän toivookin yhdysvaltalaismedian olevan hienotunteinen hänen jälkikasvuaan kohtaan.

Pop-tähti Shakira, 46, on ollut viime aikoina mediamyllerryksen keskellä erottuaan viime kesänä puolisostaan Gerard Piquésta. Myös pop-tähden jälkikasvu on joutunut mediahuomion kohteeksi vanhempien eron myötä. 

Shakira pyytääkin Instagram-tilillään yksityisyyttä lapsilleen Milanille, 10, ja Sashalle, 8. 

"On ymmärrettävää, että julkisena henkilönä viimeaikaiset tapahtumat elämässäni herättävät mediassa kiinnostusta. Myös lapsillani Milanilla ja Sashalla on ollut vaikea vuosi heidän joutuessaan kestämään paparazzien ja median jatkuvaa piiritystä Barcelonassa. Heidän aloittaessaan uutta vaihetta elämässään, pyydänkin kunnioittamaan heidän yksityisyyttään", Shakira kirjoittaa julkaisussaan. 

Hiljattain mediassa levisi tieto, että Shakira ja hänen lapsensa muuttavat asumaan Miamiin. Pop-tähti toivoo median huomioivan hänen toiveensa lastensa suhteen. 

"Pyydän teitä välttämään heidän seuraamistaan koulumatkalla, kotioven edustalla odottamista tai seuraamista harrastuksiin ja peleihin. Tätä tapahtui jatkuvasti Barcelonassa", Shakira pyytää. 

Pop-tähti toteaa julkaisussaan luottavan siihen, että toimittajat ja valokuvaajat osaavat toimia hienovaraisesti hänen lastensa kanssa. 

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Shakiran ja Piquén ero on ollut runsaasti otsikoissa, sillä eron molemmat osapuolet ovat piikitelleet toisiaan mediassa. Piqué seurustelee tällä hetkellä 22-vuotiaan Clara Chia Martinin kanssa.

Lue myös: Shakira piikittelee jälleen: Tällä kertaa kohteena on ex-puolison uusi mielitietty

Lue myös: Shakiran ex-mies sanoi pari valittua sanaa laulajan faneista - sitten nainen iski takaisin

Lue myös: Shakiran ex-mies löysi uuden rakkaan - laulaja on asiasta 'hyvin vihainen'

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat