Kuva: AOP

Näyttelijä Anya Taylor-Joy paljastaa: Oppi englantia suositun elokuvan myötä

20.04.2023 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Anya Taylor-Joy on yksi suositun The Super Mario Bros. Movie -elokuvan ääninäytteiljöistä. Nyt näyttelijä kertoo, kuinka hän oppi englantia muuttaessaan Lontooseen.

Näyttelijä Anya Taylor-Joy, 27, nousi parrasvaloihin tähdittämänsä Musta Kuningatar -sarjan myötä. Musta kuningatar nousi Suomessakin suureen suosioon ja Netflixin katsotuimmaksi. Hän myös näytellyt useissa elokuvissa, kuten Split, Glass ja The Northman.

Tällä hetkellä Taylor-Joyn ääntä voi kuulla uudessa The Super Mario Bros. Movie -elokuvassa, joka rikkoi ilmestymisensä jälkeen ennätyksen. Se on saanut maailmanlaajuisesti tuottoisimman animaatioelokuvan avauksen historiassa. Voit lukea lisää täältä. 

Taylor-Joy kertoo Buzzfeed UK -julkaisun haastattelussa, että oppi englantia kirjoista ja elokuvista. Hän on syntynyt Argentiinassa ja muutti 6-vuotiaana Lontooseen. Varsinkin yksi elokuva oli tärkeä. 

- Kun muutimme Lontooseen, koulussa näytettiin jatkuvasti School of Rock -elokuvaa. Siihen aikaan en puhunut juurikaan englantia, joten se elokuva, kuten myös Harry Potterit ja Jumanji, auttoivat minua oppimaan kieltä, Taylor-Joy kertoo. 

School of Rock -elokuvan päätähti Jack Black ääninäyttelee myös Super Mario -elokuvassa. He tapasivat toisensa vasta pressikierroksella.

- Kun näin, että Jack Black on mukana, olin todella ilahtunut. Emme olleet tavanneet toisiamme aikaisemmin, sillä äänitimme osuutemme eri aikoina, mutta kun näin Jackin, olin todella onnellinen!

The Super Mario Bros. Movie perustuu Nintendon ikonisiin videopeleihin. 

Lue myös: Anya Taylor-Joy hämmensi fanejaan somessa - saako suosikkisarja jatkoa?

Lue myös: Talk show -isäntä pelasti Anya Taylor-Joyn vakavalta tilanteelta - "Se olitkin sinä"

Lue myös: Tiesitkö? Musta Kuningatar -tähti oppi puhumaan englantia suosikkikirjojen myötä

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat