Kuva: Shutterstock

Mitä Suomi edellä, sitä britit perässä - BBC:ltä tulossa maan ensimmäinen homomiesten deittireality

28.04.2023 19:15 - Iiro Myllymäki

I Kissed a Boy on Britannian ensimmäinen homomiesten deittisarja.

BBC Three -kanavalla on alkamassa Britannian ensimmäinen homomiesten deittiohjelma. I Kissed a Boy -nimistä ohjelmaa aletaan esittää toukokuussa.

Ohjelmassa kymmenen homomiestä etsii rakkautta Italiassa hulppeissa puitteissa. Osallistujat jaetaan pareiksi heti alkuun, ja he aloittavat koko kilpailun suutelemalla entuudestaan tuntematonta pariaan. Ohjelman edetessä miehet päättävät, jatkavatko yhdessä senhetkisen parinsa kanssa vai kiinnostaako joku toinen kumppani enemmän.

Ohjelmaa luotsaa australialainen poptähti ja tv-kasvo Dannii Minogue.

Nyt BBC on julkistanut sarjaan osallistuvat miehet. Osallistujat ovat iältään 23–29-vuotiaita, ja heidän joukossaan on esimerkiksi urheilija, stylisti ja lentokenttätyöntekijä. Mukana on myös osallistuja, joka ei ole koskaan aiemmin suudellut miestä. Yhteiskuvan osallistujista pääsee näkemään alla olevasta Instagram-päivityksestä. Jos julkaisu ei näy alla, näet sen tästä linkistä.

Suomessa on oltu askeleen edellä brittejä homomiesten deittirealityn suhteen. Viime vuonna TV5:llä ja Discovery+:ssa esitettiin sarja Marko Björs – Rakkauden seikkailu, jossa kouluratsastaja Marko Björs etsi itselleen kumppania kymmenen sinkkumiehen joukosta. Ohjelmassa oli kyse eri formaatista kuin nyt Britanniassa nähtävässä sarjassa. Marko Björs -ohjelma perustui norjalaiseen ohjelmaformaattiin. Ohjelmassa Björs vei miehiä treffeille ja pudotti heitä yksi kerrallaan pelistä pois. Pysyvää suhdetta ei kuvauksista miehelle löytynyt.

Lue myös: Sergey Hilman teki tosi-tv-ohjelmassa päätöksen, joka sai kuvaajatkin itkemään - "Elämäni pelottavin hetki"

Lue myös: Marko Björsiä jännitti lähteä uraauurtavan tv-ohjelman tähdeksi - "Teenkö itsestäni koko kansan pellen?"

Lähde: BBC

Kilpailut

Uusimmat