Kuva: SHUTTERSTOCK

Met-gaalan järjestäjät paljastivat kaksi sääntöä, joiden rikkominen evää jatkossa pääsyn gaalaan

04.05.2023 14:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Näitä sääntöjä ei kannata rikkoa, mikäli toivoo jatkossakin kutsua Met-gaalaan.

Vuosittaisesta Met-gaalasta on tullut yksi vuoden kohokohdista, johon tähdet toivovat palavasti saavansa kutsun. Met-gaalan liput ovat tyyriitä sekä vieraslista on valikoitu hyvin tarkkaan. Viime vuonna gaala keräsi 17 miljoonaa dollaria Metropolitan Museumin pukuhistorian osasto, Costume Instituten, toiminnan rahoittamiseen.

Muotiraamattu Voguen päätoimittaja Anna Wintour ja Met-gaalan kuraattori Andrew Bolton paljastivat kaksi sääntöä, joita Met-gaalassa on ehdottomasti noudatettava. Sääntöjen rikkominen voi johtaa siihen, ettei kutsua jatkossa juhliin enää heru. 

Vasemmalla Voguen päätoimittaja Anna Wintour. (kuva: AOP)

Voguen päätoimittaja Wintourilla on painava sana siihen, kuka saa kutsun juhliin ja kuka taas ei. Hän kertoo, ettei kutsun saamiselle ole kuitenkaan tarkkaa kaavaa. Kutsujen saaminen riippuu täysin vuodesta sekä näyttelyn aiheesta. Selkeää on kuitenkin se, ettei kutsua kannata enää odottaa, jos rikkoo näitä kahta sääntöä: tupakointi on kielletty eikä taideteoksiin saa koskea. 

Gaalan kuraattori Bolton painottaa näiden olevan ehdottomasti kieltolistalla – olit sitten maailmatähti tai et. Näitä ohjeita tähdet eivät kuitenkaa ole aina noudattaneet. Muun muassa vuonna 2017 Bella Hadid, Dakota Johnson ja Marc Jacobs jäivät kiinni gaalassa tupakoimisesta vessassa. 

Lue myös: 10 erityisen tyylikästä asua Met-gaalasta - ja yksi illan asukuningatar

Lue myös: Näyttikö Nicole Kidmanin Met-gaalan asu tutulta? Kyseinen asu nähtiin mainoksessa 19 vuotta sitten

Lue myös: Jared Leto ja Doja Cat pukeutuivat Met-gaalaan kissoiksi - syynä kunnianosoitus

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat