Kuva: AOP

Tiktokissa leviää karmiva video Kuningas Charles III:n kruunajaisista

09.05.2023 21:15 - Elsa Silvan

Kuningas Charles III:n kruunajaisia vietettiin lauantaina 6. toukokuuta Westminster Abbeyssa ja kameralle taltioitui erikoinen hahmo kesken seremonian.

Tiktokissa leviää videoita kuningas Charlesin, 74, kruunajaisista, jossa kesken seremonian taustalla kävelee hupulliseen kaapuun pukeutunut hahmo, jolle ei ole virallista selitystä. Ihmiset kommentoivat sen näyttävän viikatemieheltä, mutta ilmeisesti se on kirkkoon liittyvä kaapu, sillä kruunajaiset pidettiin Westminster Abbeyssa. 

Alla video kaapuun pukeutuneesta hahmosta. Jos video ei näy, katso se tästä

@thesun

There was one shady character nobody expected to see at Westminster Abbey during the coronation 🎥: BBC Studios #fyp #RoyalFamily #grimreaper #coronation #royal #london #news #funny #kingcharles #westminsterabbey #viralvideotrending #foryoupage #viral

♬ original sound - The Sun

Ihmiset kommentoivat hahmon symboloivan edesmennyttä kuningatar Elisabetia tai Charlesin ensimmäistä edesmennyttä vaimoa prinsessa Dianaa

Todellisuudessa hupulliseen kaapuun pukeutunut hahmo on luultavasti kirkon henkilökuntaa, mutta pitkä sauva hämmästyttää. Kyseinen videonpätkä näytettiin suorassa lähetyksessä.

Lue myös: Kuningas Charles III:n virallinen kruunajaismuotokuva julki

Lue myös: Näyttäviä hattuja ja leinikinkeltaista - tältä näyttivät kruunajaisten arvovieraiden juhlatyylit

Lähde: indy100

Kilpailut

Uusimmat