Kuva: AOP

Paul Walkerin tytär nähdään uudessa Fast & Furious -elokuvassa - "Synnyin tähän perheeseen"

14.05.2023 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Paul Walker oli elokuvasarjan päänäyttelijä ennen kuolemaansa. Nyt Meadow-tytär kiittää Instagram-sivullaan siitä, että saa itsekin näytellä elokuvasarjassa.

Edesmenneen näyttelijän Paul Walkerin tytär Meadow Walker nähdään tulevassa Fast X -elokuvassa, joka on osa suosittua Fast & Furious -saagaa.

Paul Walker oli elokuvasarjan päänäyttelijä ennen kuolemaansa. Nyt Meadow kiittää Instagram-sivullaan siitä, että saa itsekin näytellä elokuvasarjassa. 

"Kun ensimmäinen FF-elokuva julkaistiin, olin 1-vuotias. Kasvoin niin, että katsoin isäni, Vin Dieselin ja muiden näyttelemistä. Kiitos isälleni, että sain syntyä Fast-perheeseen. En voi uskoa, että olen nyt itse elokuvassa. Juuri niiden ihmisten kanssa, joiden parissa kasvoin", Meadow muun muassa kirjoittaa ja kiittää lopuksi myös elokuvan tekijöitä. 

Paul Walker menehtyi auto-onnettomuudessa 30. marraskuuta vuonna 2013. Hän oli kuollessaan vasta 40-vuotias. 

Fast X:ssä Vin Dieselin esittämä Dominic Toretto ja hänen perheensä ovat vaarassa, sillä huumelordi Hernan Reyesin poika haluaa kostaa isänsä puolesta. Huumelordin poikaa näyttelee Jason Momoa.

Momoan ja Dieselin lisäksi elokuvaa tähdittävät muun muassa Jason StathamBrie LarsonTyrese GibsonJohn CenaLudacrisMichelle Rodriguez sekä Sung Kang.

Fast X julkaistaan 17. toukokuuta.

Lue myös: Marvel-tähti kieltäytyi Fast & Furious -roolista

Lue myös: Vin Diesel ja Jason Momoa kohtaavat Fast X -elokuvassa - trailerilla valtava suosio

Kilpailut

Uusimmat