Kuva: AOP

Pink parodioi Paris Hiltonin seksivideota aikanaan - nyt Hilton kommentoi

27.05.2023 18:15 - Iiro Myllymäki

Paris Hilton kertoo mietteistään Stupid Girls -musiikkivideosta tuoreessa omaelämäkertakirjassaan.

Paris Hilton, 42, kertoo tuoreessa elämäkertakirjassaan vuonna 2003 vuotaneesta seksivideostaan, jonka hän kuvasi entisen miesystävänsä Rick Salomonin kanssa. Paris: The Memoir -kirjassa nainen kertoo myös mietteistään siitä, että poptähti Pink, 43, parodioi kyseistä videota Stupid Girls -musiikkivideossaan vuonna 2006.

Hilton on jo aiemmin kertonut, että videon vuotaminen oli hänelle traumaattinen kokemus. Omaelämäkertakirjassaan hän kertoo ihmisten reaktioista seksivideon julkaisemiseen.

”Maailma pitää minua seksisymbolina, ja se on hienoa, koska ’symboli’ tarkoittaa ’ikonia’. Mutta kun ihmiset näkivät seksivideon, he eivät sanoneet ’ikoni’, vaan he sanoivat ’lutka’ ja ’huora’”, Hilton kirjoittaa Us Weeklyn mukaan.

Pinkin Stupid Girls -musiikkivideossa oli kohtia, joissa seksivideota parodioitiin. Pink otti kappaleessa kohteekseen ”tyhmät tytöt”, joita hän tylyttää kunnianhimottomiksi ja pinnallisiksi. Musiikkivideosta käy selväksi, että Hilton on yksi kappaleen kohteista muun muassa laulaja Jessica Simpsonin ohella.

”Koko video on selkeä parodia ’pornopaparazzitytöistä’ ja etenkin minusta ja pahamaineisesta seksivideostani”, Hilton kirjoittaa kirjassaan.

Hilton ottaa kantaa myös Stupid Girls -kappaleen sanoituksiin.

”Pink lauloi ulkopuolisista ja kunnianhimoisista tytöistä ja sanoi että ’sitä haluan nähdä’. Mutta hän päätti olla näkemättä sitä minussa”, Hilton kirjoittaa.

Nainen kuitenkin täsmentää, ettei kanna kaunaa artistille eikä meneillään ole mitään kiistaa heidän välillään. Hän kuvailee Pinkiä ”upeaksi” ja hyväksi äidiksi.

Lue myös: Paris Hilton kertoo, mikä johti vuodetun seksivideon kuvaamiseen - "Vihasin ajatustakin seksistä"

Lue myös: Lietsoiko Pink vanhaa riitaa Christina Aguileran kanssa? Selventää nyt puheitaan

Lähde: Us Weekly

Kilpailut

Uusimmat